Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Dochodzą mnie słuchy, że Goldi zatańczył Michaela! Słuchajcie... sława Mistrza się rozprzestrzenia - niedawno nasz polski aktor, teraz skoczek! Wobec tego zrodziła się pewna kwestia dotycząca wszystkich osób z województwa podkarpackiego: czy jesteście gotowi zatańczyć razem ze mną w mojej szkole (wszyscy już tam kochają Michaela przeze mnie ) pod koniec roku szkolnego 2006/07 ? O naukę i podszkolenie poprosilibyśmy Kasię M.Dż. A może trasa międzypowiatowa? Co o tym sądzicie? Dalibyśmy czadu nie? Wiem, że nie za bardzo zechcecie w moim mieście, bo każdy woli wśród swoich, dlatego jest pomysł, a Wy poprawiajcie
No tak. Bo ja naprawdę lubię tańczyć, ale dla zabawy. Jeśli chodzi o profesjonalne występy to raczej no cóż... nie bardzo. To, że chodzę na taniec i że bardzo to lubię nie oznacza, że jestem jakimś talentem.
Oj nie mów tak
Zupenie inaczej poczujesz sie na scenie.
Ja mam za sobą juz jakieś 40 wystepów i zaufaj mi, przecież jak masz sie gdzieś pokazać, to przygotowywujesz sie do tego troszke inaczej, a poza tym to predzej bewdzie zabawa...
ja się niestety nie załapię
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
Aha, no cóż, może się znajdą jacyś chętni
Bardzo mi się podobał występ grupy "Volta" (czy jakoś tak) podczas finału finałów tańca w Sopocie. Super, uważam że THRILLER staje się ponadczasowy - sam Bob Singlar go użył, a jeszcze jeden wykonwaca, tylko nie wiem jak się zowie, zrobił w swoim teledysku parodię i zapodał jakiegoś niedorostka w roli Michaela Mickel Hackson czy jakoś tak
Co za ludzie! I tak nikt nie pobije Króla! Michael ma pomysły na dobry teledysk!