witam fanów MJ

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
magicmj

witam fanów MJ

Post autor: magicmj »

Cześć jestem fanką MJ od dwudziestu kilku lat...
czytam Wasze forum od dawna i bardzo je lubię...
rzadko gdziekolwiek piszę bo jestem przekonana że wcześniej czy później ktoś mnie opieprzy.
Bardzo źle znoszę rocznicę śmierci MJ glupija

Chcę podziękować za szczegółowe informacje i tłumaczenia z pierwszej ręki jesteście niesamowici i profesjonalni...
Mam tylko jedną uwagę Misha Gabriel to mężczyzna plis....niesamowity tancerz zagrał min w w filmie Step up i to on był sobowtórem Michaela w TII
a piszecie o Nim jak o kobiecie :macha:
po za tym za wszystko Wam dziękuję :dance: :dance: :dance: :dance:
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Hej! ;-)
Tak, tak - rocznica śmierci, pozostało 7 dni do rocznicy śmierci Michaela Jacksona. Jest to przykre, a za razem prawdziwe.

Co do Misha Gabriel - Nie wiem na jakiej podstawie określasz, że to on był sobowtórem Michaela w TII. Przecież w ogóle są do siebie niepodobni. -,- Wystarczy spojrzeć na jego śmieszną bródkę i na Michaela. Jesteś fanką od prawie 20 lat i nie potrafisz rozpoznać po tylu latach swojego idola? xd
Awatar użytkownika
magicmj

(...)
Payne powiedział, że MJ miał dublera – była nią Misha Gabriel, ale była niższa od niego. Niektóre sceny w filmie są z dublerem. Payne wspomina, że w Culver Studios, podczas kręcenia Smooth Criminal potrzebny był kaskader, więc MJa zastąpiła Misha, to ona przeskoczyła przez szklaną ścianę. (...)

to z Waszego forum zeznania Travisa Payne nenene
Awatar użytkownika
inna08

Post autor: inna08 »

Witaj :D Apropo rocznicy, tak dzisiaj z mamą rozmawiałam i mówi - no bo ile już to lat minęło... dwa?
Nie da się opisać tonu mojego głosu kiedy mówiłam - cztery. glupija
Awatar użytkownika
magicmj

w sumie dużo ludzi tak myśli jak Twoja mama... Jego śmierć jest nadal tak świeża w pamięci ludzi...sama nie mogę uwierzyć że to już 4 lata :surrender:
ODPOWIEDZ