tuturututatam! ;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
kroksa

tuturututatam! ;)

Post autor: kroksa »

Cześć wszystkim! :)
Mam na imię Amelia.Fanką Michaela jestem od 7 lat. Ponad siedmiu :)
Mam 4 jego płyty w domu. Jedną z autografem nie wiem czy prawdziwy no ale przynajmniej mam taką nadzieje :) Zawsze moją najukochańszą piosenką był Black or White natomiast od niedawna zauroczyłam się w http://twojanuta.pl/mp3,1rkre,michael-j ... html?u=129 Hollywood Tonight <3<3 to chyba tyle :)
Ostatnio zmieniony pt, 22 lut 2013, 13:41 przez kroksa, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Hejo... od razu tak zwrócę może Ci taką uwagę... jak już piszesz tytuły piosenek, to pisz je z dużych liter. :-) Black or white lub Hollywood Tonight. To super, super... a ile masz lat, jeżeli mogę zapytać? :mj:
Awatar użytkownika
majkel1994

Post autor: majkel1994 »

Witaj na forum
Olekx po co się czepiasz na samym początku, jak już komuś zwracasz uwagę to też nie rób błędów
Olekx pisze:jak już piszesz tytuły piosenek, to pisz je z dużych liter. Smile Black or white
chyba Black or White
dyscyplinuj miłością, nie przemocą
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Witamy nową koleżankę!
Obrazek
kroksa

A mam 25 lat :)
a co do tytułów to racja powinnam napisać z dużej litery ;)
kroksa

już zmienione ;d
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Koleżanko Amelio, w pierwszej kolejności witam, a następnie zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, aby nie było problemów z rzeczami typu: post pod postem (PPP), lub niepotrzebnym zaśmiecaniem forum, jak to miało już dzisiaj miejsce.

PS: Życzę dobrej zabawy na forum.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

majkel1994 pisze:Witaj na forum
Olekx po co się czepiasz na samym początku, jak już komuś zwracasz uwagę to też nie rób błędów
Olekx pisze:jak już piszesz tytuły piosenek, to pisz je z dużych liter. Smile Black or white
chyba Black or White
Nie musi być już "Black or White" - Wystarczy, że napisze pierwszą literę wielką i będzie poprawnie. ^,^ Mimo, że jest to nazwa własna - ale chodzi o sam fakt wielkiej litery, nie wpatrując się już w szczegóły jak przekazał nam to autor(MJ).
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum :-)
Obrazek