Hello Wszystkim!
- LiberianGirl1981
Hello Wszystkim!
Postanowilam sie Wam przedstawic,mam na imie Marta i jestem wielka fanka Michael'a od 1992.Jestem ciekawa,czy na tym forum sa jacys fani z Wa-wy,ktorzy przychodzili na spotkania fanow MJ do baru Smak w 1997 i 98r.? Czy tylko ja jestem taka stara?
To byly dobre czasy! Niestety urwal mi sie kontakt z wieloma osobami,a moze tylko ja jestem nadal fanka? Fajnie jest wreszcie zawitac na polskim forum,pozdrawiam Was wszystkich serdecznie! 

- LiberianGirl1981
- LiberianGirl1981
No to fajnie,ze jest tu duzo osob z Wa-wy,bede miala sie z kim spotkac po powrocie do kraju.Majkel pisze:Jestem z Warszawy. Tu jest bardzo wiele osób z Warszawy...
A znam ciekawsze miejsca niż barek "Smak" ;)
Szczęśliwego powrotu do kraju i miłego postowania na forum!
Witaj wśród swoich!
//p.s. To mój post, który ma sliczny numer "1111" ;)
Dziekuje za cieple przyjecie na forum!

- LiberianGirl1981
-
Buszmen
Witam serdecznie!

Ooooo! Ja też pamiętam jednego, niestety nie na żywo. Aaaaale wspomnienie. Już zapomniałem o nim. Przypomniałeś mi. Na samym początku mojej internetowej przygody z MJem, był jednym z pierwszych fanów. Przesłał mi mnóstwo plakatów. W zasadzie 90% plakatów to od niego. Fajny był, ciekawe co z nim(i)?Majkel pisze:Barek "Smak" w Centrum znam - ale wtedy się tam nie spotykałem, raz tam się spotkałem z bliźniakami Juszcz.. (czy tylko braćmi? już nie pamiętam).
- LiberianGirl1981
He,he.. Oczywiscie wiem,ze czekaja na mnie nowe kontakty i bardzo chetnie sie zapoznam,jak bede w Wa-wie,o ile tez jestes z Wa-wy lub spod niej? Dzieki za mile przyjecie na forum!MJowitek pisze:Odnawianie kontkatów odnawianiem...
Ja nie chcę straszyć, ale tu nowe czekają.
Tiaaaa, ja jak zawsze subtelnie daje do zrozumienia, że się chętnie zapoznam.
Ostatnio zmieniony wt, 05 wrz 2006, 21:04 przez LiberianGirl1981, łącznie zmieniany 1 raz.