W sensie że niżej do podłogi? Też mogę niżej, ale chciałem wstawić zdjęcie, a dziś mam trochę zakwasy.
Na trzepaku też umiem parę innych rzeczy, ale nie pisałem o nich, bo wymagają bardziej odwagi niż zdolności - na przykład brzuszki do góry nogami przy zaczepieniu tylko na rurce pod kolanami, czy wiszenie na jednej ręce do góry nogami, albo robię ,,odwrotne podciąganie", też głową w dół.
Mam trochę trawy koło domu, w lato z moim ratlerkiem (który ma prawie 9 lat, ale ma kondycję tak samo dobrą jak wtedy gdy miała rok - czasami zadziwia mnie, co ona wyprawia) zachowuję się podobnie jak Jackie Chan w swoich treningach :) Mam nadzieję na zachowanie podobnej sprawności do późnej starości, przy czym inspiracją dla mnie jest właśnie Jackie i parę innych starszych osób.
Potraficie zrobić taki wibrujący głos? Jak dotąd nikomu z moich znajomych się nie udało, a i nigdzie nie znalazłem czegoś takiego.
Robię też figurki, przy czym staram się, żeby każda była z czegoś innego - na przykład postacie z gier. Zrobiłem z mąki postać z gry Prince of Persia biegnącą po ścianie z mieczem z folii aluminiowej, z masy papierowej postać z gry Neverhood (musiałem potem to szlifować papierem ściernym), postać z gry Little Big Adventure (rusztowanie z drutu, głowa z żołędzia, ubranie z materiału), psa, który ma nogi ze słomek do napojów i oczy z zakrętek do butelek, inna postać jest w całości z papieru, mam też twarz z wypalonej gliny i smocze logo gry Mortal Kombat z plastiku. Teraz pracuję nad układanką-łamigłówką w tym stylu: http://myu-design.pl/files/gimgs/58_ukladanka-03.jpg i labiryntem, w którym trzeba przeprowadzić kulkę. Robicie coś podobnego?
Wspomnę, że miałem pod tym względem bardzo udane dzieciństwo - wspomniane kasety, na których śpiewamy piosenki z własnoręcznie wymyślonym tekstem, czy cała sterta komiksów z wymyślonymi przez nas postaciami. Nigdy tego nie wyrzucę :)
Czy macie jakieś nietypowe talenty?
- kamiledi15