Spotkania fanów w Wiedniu :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Spotkania fanów w Wiedniu :)

Post autor: LittleDevil »

Pierwszy zlot fanów odbył się w 1683 roku, kiedy to Admin wojska polskiego o nicku Sobieski zafundował sobie z Turkami bitwę na torty. W celach propagandowych historia zmieniła nieco tę wersję, ale nie o tym mowa...

Od Sobieskiego lepsza Żubrówka!
I to pod jej egidą regularnie odbywają się zloty już nie pod, ale w centrum Wiednia.
Przybyli tu między innymi: Schmittko na Ogierze Rowerze (po drodze gubiąc się nocą w Parku Narodowym), z ramienia Mafii przybyła Aneta z inspekcją czy filia wiedeńska nie marnotrawi funduszy (za obfity procent wystawiła pochlebną opinię w Stolycy), chciał przyjechać Xscape, tak samo jak bardzo chciał przyjechać na zloty (nawet dwa razy!). Co nie udało się jemu, udało się Jowicie, w sezonie letnim i zimowym. Żywimy nadzieję, że wyżej wymienione osoby ustosunkują się.
Pieczę nad księgą gości sprawuję (jedyna i nieoceniona) - ja, Little Devil :party:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

LittleDevil pisze:osoby ustosunkują się
... o! Ja chętnie!

Przy czym nadmienić bym chciała, że nie działa mi tu klawisz backspace, więc relacja nie może być edytowana z przyczyn technicznych. Nawet jakbym z tej chęci się miała posrać (*uwaga - prawo austriackie nakazuje nieczystości zebrać do woreczka*).

Po pierwsze, aneta również pojawiła się ze mną w Wiedniu, przebijając przez sen o świcie, z twarzą własną, za to o głosie kanarka Klary. Tłit, tłi-iiit - rzekła. Mnie przekonało.

Czasem nie trzeba słów, by urzec. Immortalowa "szpila" tańcząca na rurze mnie powaliła. A słowa nie pisnęła. Gadzina wypełzająca z Ghostowej księgi również.
ODPOWIEDZ