Moon_Walk_Er: Witam wszystkich;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Moon_Walk_Er: Witam wszystkich;)

Post autor: Moon_Walk_Er »

Cześć! Mam na imię Michał i pochodze z Kalisza. Mam 14 lat, a muzyką Michael'a i nim samym interesuję się gdzieś tak od 6 roku życia. Wtedy właśnie od mojego wujka dostałem orginalnego winyla "BAD" z '87 roku. Była już trochę zdarta, bo wujek też słuchał MJ'a na okrągło. Nie wiem czy ta płyta jeszcze działa, gdyż chyba ze dwa lata temu popsuł mi się adapter ;-) Tak mnie ten podarunek zainspirował, że zacząłem szaleć na punkcie Mike'a. Potrafiłem przesiedzieć cały dzień z telewizorem włączonym na MTV i czekać na jedyny teledysk Jackson'a, żeby zobaczyć te ruchy, to show... z resztą wiecie o co chodzi. ;-) Oprócz tego mam jeszcze dwie orginalne płyty - "HIStory" i "Blood On The Dancefloor" oraz całe mnóstwo eMPe3ójek. Niestety nie byłem na żadnym koncercie (jak to się mogło stać?!), ale cały czas żyję z nadzieją, że MJ przyjedzie kiedyś do Polski i pokaże, iż King Of Pop, Rock and Soul (ja bym do tego jeszcze dorzucił Funk) wciąż jest alive :mj: . Wśród ludzi moja "pasja" (chyba powinienem powiedzieć idol) raczej nie spotyka się z ciepłym przyjęciem. W każdym razie muszę przyznać, że wiele osób czuje przede mną respekt kiedy jak nakręcony opowiadam o Michael'u, że potrafię słuchać kogoś innego niż oni (no wiecie... Mandaryna, Doda i inne disco polo>> sorki, ale musiałem to powiedzieć :surrender: ) Jeśli chodzi o moją ulubioną piosenkę to musiałbym wymienić wszystkie ;-) , bo jednej jedynej nie mam. Kocham je wszyskie!!! (Tak jak i MJ'a :-) )

Myślę, że przyjemnie będzie nam się "gaworzyło" glupija , więc jeszcze raz wszystkich gorąco, serdecznie... i w ogóle witam!!!
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

czesc michale juniorze młoda oby kreatywna krew w przyszłosci napeneo sie przyda ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
thewiz

Post autor: thewiz »

Kolejny mlody fan ;-). Witamy na forum - baw sie dobrze !
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

HEY!! Miło Cie poznać... :-) Miłego postowania.
Obrazek
Awatar użytkownika
Stanisław Leon Kazberuk

Post autor: Stanisław Leon Kazberuk »

Witaj.

Także wg mnie ekspresyjny Bad objawia się nam we właściwej postaci na winylu. Mam to szczęście posiadać takowy.

Miłego gaworzenia, jak to nazwałeś!
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Witam!
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Dzienx

Post autor: Moon_Walk_Er »

Dzięki wszystkim za powitanie japrosic .
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Witaj
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

i grono fanów sie powiększa :)

Witamy
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Witaj Michael ;-)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
ODPOWIEDZ