Super w Lidlu już nie maDetox pisze:Potwierdzam. Są w Lidlu w Elblągu oraz w Sieci 34.TheMajkeL pisze:Podobno w Lidlach są...Detox pisze:Czy ktoś widział gdzieś te puszki poza KFC?Szkoda ,że tylko jeden wzór. Radzę się pośpieszyć bo ja już większość wykupiłem
![]()
A obok puszka po napoju MysteryKto jeszcze je pamięta?
Estate/Sony: Plany wydawnicze [od 2011] -> BAD25
- dirtydiana1991
I co TheMajkeL, niedowiadku? Mowilam, ze sa dostepne w PL?! Smh...
Detox, w jakiej cenie sa w Lidlu?
Jutro wybieram sie do Lidla. ;)
Detox, w jakiej cenie sa w Lidlu?
Jutro wybieram sie do Lidla. ;)
Ostatnio zmieniony sob, 01 wrz 2012, 21:31 przez LilMonkey, łącznie zmieniany 2 razy.
You'll be the best that you can be.
- lost children
Kochani w Kauffaldzie są puszki z Michaelem i to na dodatek 3 rodzaje ( choć jedna zdobyta fartem w zgrzewce z innym wizerunkiem Michaela, była jedna jedyna -wizerunek Mika z Another Part of me, pozostałe dwa wizerunki to poza Michaela w garniturze trzymającego się za kapelusz ze Smootch criminal,a trzeci wizerunek to ten sam z puszek nabytych już przez Detoxa z "długim" mikrofonem). Cena promocyjna - 1.19 zł.
Na Hetmańskiej ale Żabka to sieciówka ,więc chyba nie ma to żadnego znaczenia.Atonia pisze:W Lidlu są po 1,19 zł. Detox, a w jakiej Żabce byłeś?
Kto powiedział ,że sam będę to pić?mateu1 pisze:@Detox
i sam chcesz to wypic. przeciez to takie nie zdrowe a fee. nie no po co 18 :D
Byłem w Kauflandzie i niestety nie znalazłem nigdzie tych puszek...lost children pisze:Kochani w Kauffaldzie są puszki z Michaelem i to na dodatek 3 rodzaje ( choć jedna zdobyta fartem w zgrzewce z innym wizerunkiem Michaela, była jedna jedyna -wizerunek Mika z Another Part of me, pozostałe dwa wizerunki to poza Michaela w garniturze trzymającego się za kapelusz ze Smootch criminal,a trzeci wizerunek to ten sam z puszek nabytych już przez Detoxa z "długim" mikrofonem). Cena promocyjna - 1.19 zł.