Problemy z telefonem
- marcinokor
Problemy z telefonem
Cześć. Ogólnie nie mam problemów z telefonem, ale mam jedną prośbę. Otóż chciałbym sobie ustawić okładkę do albumu na odtwarzaczu mp3 w mojej komórce. Używałem już programu mp3tag, ale to nie poskutkowało. Czy ktoś zna inny dobry sposób? Z góry dziękuję.
P.S.
Mam nadzieję, że ten temat pomoże też innym, w różnych sprawach.
P.S.
Mam nadzieję, że ten temat pomoże też innym, w różnych sprawach.

- yourlovelystar
Przede wszystkim napisz jaki to telefon :)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
- marcinokor
- yourlovelystar
Wiesz co.. tak się składa, że tez mam ten telefon. Ale nigdy nie zwracałam uwagi na to czy pojawia się okładka albumu czy nie. Fakt jest taki, że u mnie przy niektórych piosenkach pojawia się miniaturka okładki (ale to tylko kilka).
Dzięki pomocy wujka google znalazłam informację, że trzeba do folderu wstawić zdjęcie okładki i nazwać cover.jpg Może pomoże :)
Dzięki pomocy wujka google znalazłam informację, że trzeba do folderu wstawić zdjęcie okładki i nazwać cover.jpg Może pomoże :)
You gave me strength when I wasn't strong
- SuperFlyB.
Okładki można dodac z poziomu komputera. Opcję tę ma m.in. iTunes (ale to cięzki kobajn, więc nie polecam), ale też chyba też foobar i winamp. Wystarczy prawy przycisk>>>informacje/właściwości itp.>>> okładka/obraz>>>wstaw.
Ogólnie fajna opcjamieć okładki. Ładnie wygląda, to raz, a dwa, ludzie podglądający czego słuchamy mają ułatwione zadanie :P
Ogólnie fajna opcjamieć okładki. Ładnie wygląda, to raz, a dwa, ludzie podglądający czego słuchamy mają ułatwione zadanie :P
- marcinokor
yourlovelystar próbowałem tego sposobu, ale się nie udał.
NicuniaMJ właśnie korzystam z mp3tag , ale już pisałem, że to nie działa. Po prostu, kiedy kopiuję na telefon album z ustawioną już okładką to odtwarzacz tego nie widzi nie mam pojęcia dlaczego. Próbowałem zmieniać rozmiar, ale to też nie pomogło.
NicuniaMJ właśnie korzystam z mp3tag , ale już pisałem, że to nie działa. Po prostu, kiedy kopiuję na telefon album z ustawioną już okładką to odtwarzacz tego nie widzi nie mam pojęcia dlaczego. Próbowałem zmieniać rozmiar, ale to też nie pomogło.

Ściągnij to i sprawdź, czy będziesz miał okładkę. Jak tak, to pobawię się j wtedy Ci napiszę.
http://hostuje.net/file.php?id=062b6fc9 ... 73f9376506
http://hostuje.net/file.php?id=062b6fc9 ... 73f9376506
- marcinokor