ależ mnie to męczyło..
Najsłabsze Ogniwo
Jak widzę to fakt bezdyskusyjny, jednak pozwolę sobie się z tym nie zgodzić.kaem pisze:Dreams to majstersztyk. Taki sam, jak okładka Dangerous.
Być może to jest bardziej ogólny problem - wciskanie na siłę produktów do utworów Michaela? Właściwie żadna z tych reklam nie jest dobra.
Okładka do Dangerous to majstersztyk!
zdecydowanie wolę ten teaser:
http://www.youtube.com/watch?v=mABW_91c_Xk
Póki co mamy:
Dangerous Desert - 4 głosy,
Dreams - 2 głosy
VMA 2009 - 2 głosy
I'll Be There - 1 głos
Billie Jean Street - 1 głos
Sama jeszcze nie głosowałam i przyłapałam się na tym, że trudno mi tu w ogóle na coś głosować, bo albo jestem za reklamą, bo jestem za danym okresem w karierze MJ, albo za albumem, albo mam jeszcze inne skojarzenia, a sam produkt jest jakby na drugim planie. Jedyna reklama, w której produkt był wyraźnie przedstawiony, została wyrzucona. A to może całkiem dobry telewizor by był. No i co tu zrobić, zeby nie patrzec na te reklamy jak na mini klipy, w których przy okazji jest pepsi albo para butów. Hm.
Głosowanie do niedzieli 21.00, nie napisałam terminu wcześniej :)
Dangerous Desert - 4 głosy,
Dreams - 2 głosy
VMA 2009 - 2 głosy
I'll Be There - 1 głos
Billie Jean Street - 1 głos
Sama jeszcze nie głosowałam i przyłapałam się na tym, że trudno mi tu w ogóle na coś głosować, bo albo jestem za reklamą, bo jestem za danym okresem w karierze MJ, albo za albumem, albo mam jeszcze inne skojarzenia, a sam produkt jest jakby na drugim planie. Jedyna reklama, w której produkt był wyraźnie przedstawiony, została wyrzucona. A to może całkiem dobry telewizor by był. No i co tu zrobić, zeby nie patrzec na te reklamy jak na mini klipy, w których przy okazji jest pepsi albo para butów. Hm.
Głosowanie do niedzieli 21.00, nie napisałam terminu wcześniej :)
Ostatnio zmieniony pt, 11 maja 2012, 21:47 przez MJowitek, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamiledi15
Mam nadzieję Mjowitku, że jednak przedłużą ci ten kontrakt. Czekam z niecierpliwością na nową edycję, jeżeli nie tę, to następną pod twoim przewodnictwem - osoby uporządkowanej, systematycznej, punktualnej i ze smykałką do księgowości. Mało kto może cię zastąpić! I nie wymiguj się, że niby to ONI coś tam wymyślą. No..
mały offtopic
mały offtopic
Póki co mnie nie zwolniono :D I właśnie, że jestem uporządkowana, systematyczna, punktualna i ze smykałką do księgowości. Tylko czasem mi nie wychodzi... 
Dangerous Desert odpada czterema głosami, na szczęście dostałam dziś czeską czekoladę to mam w czym topić smutki...
Runda przedprzedostatnia!
Billie Jean street

Dreams

Pepsi I'll Be There

VMA 2009

PS.
Dangerous Desert odpada czterema głosami, na szczęście dostałam dziś czeską czekoladę to mam w czym topić smutki...
Runda przedprzedostatnia!
Billie Jean street

Dreams

Pepsi I'll Be There

VMA 2009

PS.
Ale że gdzie co? Oczekuję wyjaśnień! W temacie kinowym, jak napiszesz to ja coś dopiszę, bo mam na haczyku, wydłubałam tu na MJPT :Dtriniti pisze:Karzeł z reklamy Dreams od początku wydawał mi się być znajomy. Sprawdziłam Miasteczko Twin Peaks - serial nakręcony w latach 1989-1990. Lata się więc zgadzają.
VMA 2009 dlaczego tak jak poprzednio czyli VMA 2009 - Z jednej strony interesująca, bo inna a z drugiej co to za reklama bez Michaela. Cała fabuła polega na tym, że rękawiczki spadają z nieba niby zachęcające a jednak na mnie działają słabo ;) W końcu i tak nie mam czego się uczepić ale wybiorę deszcz rękawiczek.
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
- kamiledi15