Black Veil Brides

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.

Jesteś fanem/fanką?

Tak.
2
33%
Nie.
4
67%
Tylko słucham.
0
Brak głosów

Liczba głosów: 6

Awatar użytkownika
cocainegirl

Black Veil Brides

Post autor: cocainegirl »

Najpierw coś z Wikipedii :

Black Veil Brides (w skrócie BVB lub Brides) – amerykański zespół grający muzykę Post hardcore, utworzony w Hollywood, w stanie Kalifornia, w USA. Obecnie mają podpisany kontrakt z wytwórnią Universal Records. Ich debiutancki album "We Stitch These Wounds" został wydany 20 lipca 2010 r.

Aktualni członkowie:
Andy "Sixx" Biersack – wokal (2006-obecnie)
Ashley Purdy – bas, wokal (2009 – obecnie)
Jeremy "Jinxx" Ferguson – gitara rytmiczna, skrzypce, wokal wspierający (2009 – obecnie)
Jake Pitts – gitara prowadząca (2009 – obecnie)
Christian “CC” Coma – perkusja (2010 – obecnie)

Utwory do przesłuchania jako pierwsze:

Perfect Weapon
Knives and pens
Fallen Angels

Osobiście uwielbiam ten zespół. Denerwuje mnie jedynie to, że większość ich fanó uwielbia Andy'ego nie patrząc na resztę zespołu. A gdyby nie ta reszta zespołu, BvB by nie było. Szczerze, najabrdziej lubię właśnie Andy'ego i się na niego kreuję, ale Ashley'a, Jinxx, Jake'a i CC też doceniam.

Co sądzicie o zespole?
Lubicie?
Słuchacie?
Wybieracie się na koncert?

Zapraszam do dyskusji.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Paulina_

Post autor: Paulina_ »

Uwielbiam ich od dawna. Strasznie denerwuje mnie to, ze ostatnio zrobił się na nich taki straszny szał. 3/4 ludzi, którzy jadą na ten koncert w czerwcu to jakieś pseudo fanki, które widzą tylko Andy'ego. Jak dla mnie powinno się doceniać cały zespół. Albo jadą tacy ludzie co znają 2 piosenki czyli Knives and Pens i Perfect Weapon.
Przepraszam z góry jeśli kogoś uraziłam, nie miałam tu na myśli wszystkich ludzi, tylko napisałam to co uważam.

Zespół uwielbiam za to jacy są, i że nie robią niczego pod publikę. Są świetni ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ