Witam wszystkich,

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
yourockmyworld

Witam wszystkich,

Post autor: yourockmyworld »

Z tego co czytałam to nie lubicie jak ktoś się tak poprostu przedstawia, ale ja nie chcę na samym początku pisać o moim nicku. Interesuję się Jego osobą od niedawna i napewno nie wiem o Nim jeszcze tego co Wy, ale odróżniam już ten rodzaj jego uśmiechu, którym pokrywał łzy. MJ wyleczył mnie z kryzysu wiary, zaczęłam znowu się modlić- za Niego i za Elizabeth.

Udział w forum to dla mnie nowość, nigdy nawet nie dodałam komentarza pod filmikiem. Pisanie o uczuciach do Niego jest trudne. Skłoniła mnie do tego dopiero jedna rzecz. Mianowicie prośba do Was... Smooth Criminal. Tam na samym początku bije Jego serce... Jego serduszko.
Czy ktoś z Was może potrafiłby zmontować to tak, żeby tych kilka uderzeń powtarzało się wkoło, tak żeby można było tego dłużej słuchać?
now we don't know where we are...
daria3891

Post autor: daria3891 »

Bicie serca, a to ci dopiero...
Witam.
cut that out!
ODPOWIEDZ