Witam
Witam
Cześć , oczywiscie jestem fanem MJ-a , mam 16 lat (za 2 miesiące) , moim najlepszym gatunkiem muzycznym jest oczywiście Rock , ale i POP!! :0 , zespoły z lat 80,90 , GNR , ACDC , Bon Jovi , Queen , Gienek Loska Band ! ,nie cierpie eminema !! wręcz go nie znosze ! powód jest łatwy wystarczy obejrzeć jeden teledysk .. , to chyba tyle , a i pochodze z Iławy , Warmińsko-Mazurskie. dzięki !:D
BE REAL
- Heart-break-er
Jeanny100 Dzięki , dzięki Jeanny :)
Zosia , mnie takie parodie nie smieszą , gdyby był na tyle mądry to by sie dowiedział że to Michaela bolało , gdy kto tylko coś powiedział na ten temat , a pokazywac to mln. osób? , byle by zyskać jakaś popularnośc poprzez ośmieszanie znanej osoby która w tamtym czasie była przez każdego wyśmiewana. GŁUPIA PARODIA :)
Zosia , mnie takie parodie nie smieszą , gdyby był na tyle mądry to by sie dowiedział że to Michaela bolało , gdy kto tylko coś powiedział na ten temat , a pokazywac to mln. osób? , byle by zyskać jakaś popularnośc poprzez ośmieszanie znanej osoby która w tamtym czasie była przez każdego wyśmiewana. GŁUPIA PARODIA :)
BE REAL