Mianowicie... szukam sobie jakiegoś garnitury... dziś byłem w kilku sklepach sobie popatrzeć... nudy... wszędzie to samo, zazwyczaj w paski (blleee
), ale w jednym miejscu przykuła moją uwagę niesamowita kamizelka... nooo mówię Wam - boska! Biała z pięknymi zdobieniami, ale nie takimi festyniarskimi - to było piękne... ale Pani powiesiła ją na wystawie pod garniturem w paski i to tak brzydkim, że wogóle od czapy... miała do tego piękną krawatkę taką, ale garnitury do niej niet.I wtedy mi się przypomniało, że nasz Michael chyba nosił jakieś białe, czy bliskie białemu kolorowi garnitury... i tak takiego czegoś jasnego szukałem... i tak sobie pomyślałem, że skoro już szukam to czerpać natchnienie z nie byle czego
Stąd prośba, bo ja nie kojarzę teraz kiedy Michael był tak ubrany - proszę o linki, czy wysłanie mi na maila ewentualnie, zdjęć gdzie Michael jest tak ubrany, w jakiś w miarę normalny biały/jasny garnitur, ale tak aby zdjęcie było sensowne, aby coś było widać na nim, a nie, że gdzieś tam jest Michael
Mam czas na poszukiwania, może i tak będę musiał na miarę uszyć ;)