Aby uczcić urodziny Michała na 29 sierpnia fani z całego świata przekazując darowiznę na cele charytatywne na cześć Michaela. W lipcu, fani będą głosować, które przyczynić się do miłości. W sierpniu, przeznaczą na wybrane cele charytatywne. Możesz głosować na swoje ulubione miłości od teraz do 25 lipca.
http://mjbirthdaycharity.blogspot.com/
(Jeśli potrzebujesz tłumaczenia, kliknij flagę po prawej stronie.)
Charytatywnym na urodziny Michała
**edit
Witam, jestem administratorem tego projektu. Chciałbym zaprosić wszystkich fanów MJ z Polska się dołączyć do nas! (Przepraszam jeśli nie po poprawnie, używam Google Translator).
Fanów MJ na całym świecie przekazanie darowizny na cele charytatywne na cześć Michaela w dniu jego urodzin.Miłości wybrane na ten rok jest sierot Lifeline of Hope International. Mamy do 29 sierpnia do oddania krwi.Miłości wyśle kartę do dzieci Michaela poinformowania ich o nasz wkład.
Michael Jackson Birthday Charity
(Kliknij na flagę na tłumaczenie.)
Jest też piękny kawałek do sztuki na szczęście remis:

Mam nadzieję, że wielu fanów z Polska dotacje! :)
Fanów MJ na całym świecie przekazanie darowizny na cele charytatywne na cześć Michaela w dniu jego urodzin.Miłości wybrane na ten rok jest sierot Lifeline of Hope International. Mamy do 29 sierpnia do oddania krwi.Miłości wyśle kartę do dzieci Michaela poinformowania ich o nasz wkład.
Michael Jackson Birthday Charity
(Kliknij na flagę na tłumaczenie.)
Jest też piękny kawałek do sztuki na szczęście remis:

Mam nadzieję, że wielu fanów z Polska dotacje! :)