W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Pisze Majkel ze Stalowej Woli. Mam 17 lat. Fanem MJ-a jestem od 2 lat. Jestem jego fanem w najaktywniejszej formie - w szkole jestem znany jako Majkel (umiem tańczyć tak jak On i mam za sobą kilkanaście występów). Więcej o mnie przeczytacie na www.1e.89.pl w rubryce najpopularniejsi pod numerem 4. Ulubiony teledysk: Smooth Criminal a piosenka: Remember the time i Dirty Diana
Witaj Majkelu ze Stalowej Woli, ja jestem w swojej szkole również znany jako Majkel z Pabianic. Jak na razie to sława i że ministrantami jesteśmy nas łączy. (mówię serio)
Bardzo się cieszę, że tyle nas łączy. Nie ma nic lepszego niż taniec Michaela. Zdradzę Ci, że w zasadzie to lubię muzykę Michaela, ale przede wszystkim jestem gorącym fanem i naśladowcą Jego tańca. O moonwalku słyszałem już wcześniej i w zasadzie nie było to nic nowego... natomiast gdy po raz pierwszy oglądnąłem teledysk Smooth Criminal, po prostu mnie oszołomiło... hehe, do dziś pamiętam te ładne zdziwko gdy Michael wychylił się maxymalnie wprzód :D A ta dynamika jest wręcz świetna... pozdrawiam Cię również jako ministranta (ja jestem lektorem - admin mojej stronki zrobił zdeczka błąd). Jezus jest dla mnie Panem i mistrzem, a zaraz po nim Jan Paweł II i święci. Jacko jest natomiast autorytetem w dziedzinie muzyki POP, i tak zostanie.
Witaj Majkel ze Stalowej, miło widzieć kolejną MJówkę-Taneczną w naszym gronie
Jedna tylko uwaga- lepiej nie idź w ślady Majkela Dżeksona, a Michael'a Jackson'a- tak będzie lepiej
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Z chęcią przeczytałem o Tobie na http://statys.roxtet.com/1e/infopage.php?id=26 i mamy baaardzo wiele wspólnego, łącznie z takimi rzeczami, że też byłem ministrantem, harcerzem... udzielałem się zawsze jakoś siłą rzeczy... kurcze nooo, normalnie lubię Cię już za podobieństwa wszelakie!
Z chęcią przeczytałem o Tobie na http://statys.roxtet.com/1e/infopage.php?id=26 i mamy baaardzo wiele wspólnego, łącznie z takimi rzeczami, że też byłem ministrantem, harcerzem... udzielałem się zawsze jakoś siłą rzeczy... kurcze nooo, normalnie lubię Cię już za podobieństwa wszelakie!
Witaj!
Rafał zaskoczyłeś mnie tym że byłeś ministrantem. Myslałem że na tym forum nie było żadnych ministrantów oprócz mnie i Majkela ze Stalowej Woli
Do Majkela ze Stalowej : Jeszcze jesteśmy równego wieku.
Witam serdecznie, też jestem tu w miarę nowa, ale ludzie są tak mili, że od razu się zaklimatyzowałam i Tobie też tego życzę! Tego i oczywiście sukcesów w tańcu!