Ello!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Majkel ze Stalowej

Ello!

Post autor: Majkel ze Stalowej »

Pisze Majkel ze Stalowej Woli. Mam 17 lat. Fanem MJ-a jestem od 2 lat. Jestem jego fanem w najaktywniejszej formie - w szkole jestem znany jako Majkel (umiem tańczyć tak jak On i mam za sobą kilkanaście występów). Więcej o mnie przeczytacie na www.1e.89.pl w rubryce najpopularniejsi pod numerem 4. Ulubiony teledysk: Smooth Criminal a piosenka: Remember the time i Dirty Diana

:mj: :dance: :mj: :dance:
Majkel ze Stalowej życzy wszystkiego najlepszego!
thewiz

Post autor: thewiz »

Witamy, witamy! ;-) Milego integrowania sie ze spolecznoscia fanow!
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Witam serdecznie ;-)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Witaj Majkelu ze Stalowej Woli, ja jestem w swojej szkole również znany jako Majkel z Pabianic. Jak na razie to sława i że ministrantami jesteśmy nas łączy. (mówię serio) :dance:
Majkel ze Stalowej

ehe... to fajnie

Post autor: Majkel ze Stalowej »

Drogi Majkelu z Pabianic!

Bardzo się cieszę, że tyle nas łączy. Nie ma nic lepszego niż taniec Michaela. Zdradzę Ci, że w zasadzie to lubię muzykę Michaela, ale przede wszystkim jestem gorącym fanem i naśladowcą Jego tańca. O moonwalku słyszałem już wcześniej i w zasadzie nie było to nic nowego... natomiast gdy po raz pierwszy oglądnąłem teledysk Smooth Criminal, po prostu mnie oszołomiło... hehe, do dziś pamiętam te ładne zdziwko gdy Michael wychylił się maxymalnie wprzód :D :love: A ta dynamika jest wręcz świetna... pozdrawiam Cię również jako ministranta (ja jestem lektorem - admin mojej stronki zrobił zdeczka błąd). Jezus jest dla mnie Panem i mistrzem, a zaraz po nim Jan Paweł II i święci. Jacko jest natomiast autorytetem w dziedzinie muzyki POP, i tak zostanie.

Do usłyszenia!
Majkel ze Stalowej życzy wszystkiego najlepszego!
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

W E L C O M E ! ! !
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Witaj Majkel ze Stalowej, miło widzieć kolejną MJówkę-Taneczną w naszym gronie :-)
Jedna tylko uwaga- lepiej nie idź w ślady Majkela Dżeksona, a Michael'a Jackson'a- tak będzie lepiej ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Witamy w naszym domu wariatow! Baw sie dobrze!
:mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

witam ;-)
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Konicziła Michaelowym domku :-)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Witaj Majkelu ze Stalowej!

Z chęcią przeczytałem o Tobie na http://statys.roxtet.com/1e/infopage.php?id=26 i mamy baaardzo wiele wspólnego, łącznie z takimi rzeczami, że też byłem ministrantem, harcerzem... udzielałem się zawsze jakoś siłą rzeczy... kurcze nooo, normalnie lubię Cię już za podobieństwa wszelakie! :-)

Witaj!
...
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Witam :macha:
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Majkel pisze:Witaj Majkelu ze Stalowej!

Z chęcią przeczytałem o Tobie na http://statys.roxtet.com/1e/infopage.php?id=26 i mamy baaardzo wiele wspólnego, łącznie z takimi rzeczami, że też byłem ministrantem, harcerzem... udzielałem się zawsze jakoś siłą rzeczy... kurcze nooo, normalnie lubię Cię już za podobieństwa wszelakie! :-)

Witaj!
Rafał zaskoczyłeś mnie tym że byłeś ministrantem. Myslałem że na tym forum nie było żadnych ministrantów oprócz mnie i Majkela ze Stalowej Woli

Do Majkela ze Stalowej : Jeszcze jesteśmy równego wieku.
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Witam serdecznie, też jestem tu w miarę nowa, ale ludzie są tak mili, że od razu się zaklimatyzowałam i Tobie też tego życzę! Tego i oczywiście sukcesów w tańcu!
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
ODPOWIEDZ