Więc... Miło mi was poznać
mjholic - Witam wszyskich! :)
mjholic - Witam wszyskich! :)
Witajcie. Jestem Marysia. Lubię rysować ,pisać opowiadania i kocham tak jak każdy tu z was Michaela :D. Lubię też posłuchać G n' r , Beatlesów i Boba Marleya.

Nevermind ,hmmm napisać więcej o sobie , postaram się :D
Więc jestem wysoką (jak na swój wiek) ,ciemną blondynką o brązowych oczach ,mam kręcone włosy i jestem pulchna (czyt. gruba :D).
Jestem szczera i raczej otwarta na nowe znajomości.
Z pozoru cicha nieśmiała dziewczyna ,ale jak mnie bliżej poznasz to biada tobie
Lubię pisać opowiadania (szczególnie o MJ :D) i mam nawet z nimi bloga ,ale nie będę tutaj wstawiać adresu bo niepotrzebnie się ośmieszę :D.
NIENAWIDZĘ matematyki (na szczęście są wakacje :p) ,ale bardzo lubię polski, plastykę i muzykę.
Hm.... Nie wiem ,co jeszcze napisać więc jeśli macie jeszcze jakieś pytania co do mojej osoby to proszę śmiało pytać ,nie gryzę :D.
Więc jestem wysoką (jak na swój wiek) ,ciemną blondynką o brązowych oczach ,mam kręcone włosy i jestem pulchna (czyt. gruba :D).
Jestem szczera i raczej otwarta na nowe znajomości.
Z pozoru cicha nieśmiała dziewczyna ,ale jak mnie bliżej poznasz to biada tobie
Lubię pisać opowiadania (szczególnie o MJ :D) i mam nawet z nimi bloga ,ale nie będę tutaj wstawiać adresu bo niepotrzebnie się ośmieszę :D.
NIENAWIDZĘ matematyki (na szczęście są wakacje :p) ,ale bardzo lubię polski, plastykę i muzykę.
Hm.... Nie wiem ,co jeszcze napisać więc jeśli macie jeszcze jakieś pytania co do mojej osoby to proszę śmiało pytać ,nie gryzę :D.
- SuperFlySister
- AdamSzczecin
- cocainegirl
- Heart-break-er
Witaj. Z twojego opisu siebie wynika że jesteśmy osobami o podobnym charakterze. konkretnie chodzi mi o:
Witamy na forum!
No niestety większość ludzi z cichych i nieśmiałych przy mnie przeradza się w potwory :Dmjholic pisze:Z pozoru cicha nieśmiała dziewczyna ,ale jak mnie bliżej poznasz to biada tobie
Witamy na forum!

- invincible_MJ