The Black Eyed Peas

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

(I've Had) The Time of My Life i The Time (The Dirty Bit) to są dwie różne piosenki,BEP wykorzystało tylko sampel (I've Had) The Time of My Life.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

cocainegirl pisze:Tak, z tym się zgadzam, aczkolwiek, wiesz.. Nie lubię electro. ;) Ale każdy ma swoje zdanie, szanuję Twoje. :)
Oczywiście , ja twoje także szanuję ;) .

BEP tworzy nie tylko muzykę electro , trochę też rap i pop , graniczy z techno , to wszystko jest takie połączone i to jest fajne ;) . Niektórzy artyści w ogóle się nie zmieniają i ciągle tworzą te same piosenki , a Black Eyed Peas zmieniają swoją muzykę i to dosyć szybko i za to między innymi ich lubię, bo zmieniają co chwilę swój styl ;d .

marcinokor pisze:Do swoich ulubionych zaliczam jeszcze Let's Get It Started, Boom Boom Pow i Imma Be.
Ach tak , też je uwielbiam , zapomniałam o nich ^ ^ ;d .

Pozdrawiam .
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Schodzą czy nie schodzą na psy mało ważne dla mnie ,
Ja mam wielki szacunek do Will I Am 'a ;)
Zna się na rzeczy i jest w porządku gościem .
Fergie ma niesamowity głos.

Są JUŻ od dawna w tym biznesie więc szacunek jakiś mają.. Zawsze odbiegali od normy i to mi się w nich podobało. Może nie jestem ich fanką ale nie mam nic do nich.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
ODPOWIEDZ