Duff Rose McKagan - Michael Andrew McKagan
- cocainegirl
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 9pnTS7eRpC
Jest znany głównie z gry w według mnie bardzo komercyjnym zespole Guns N' Roses. Gra również w swoim zespole Loaded i zespole kumpla Slasha, Velvet R.
Karierę z basem zaczął jako dzieciak, urodził się w Seattle. Gra na perkusji i basie. Gry na basie uczył go starszy brat. Wyjechał do Los Angeles, gdzie poznał chłopaków i tak założyli GN'R.
Jest moim idolem jak i Michael. Jest moim guru od basu. Uwielbiam go. Jego grę, zachowanie, charakter, wygląd i ten aksamitny, nie do podrobienia głos.
A Wy co o nim myślicie? No i tym podobne.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 9pnTS7eRpC
Jest znany głównie z gry w według mnie bardzo komercyjnym zespole Guns N' Roses. Gra również w swoim zespole Loaded i zespole kumpla Slasha, Velvet R.
Karierę z basem zaczął jako dzieciak, urodził się w Seattle. Gra na perkusji i basie. Gry na basie uczył go starszy brat. Wyjechał do Los Angeles, gdzie poznał chłopaków i tak założyli GN'R.
Jest moim idolem jak i Michael. Jest moim guru od basu. Uwielbiam go. Jego grę, zachowanie, charakter, wygląd i ten aksamitny, nie do podrobienia głos.
A Wy co o nim myślicie? No i tym podobne.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
- cocainegirl
Chciałabym grać na basie, ale na razie na niego zbieram i uczę się podstaw gry na gitarze na klasyczno-akustycznej. :) Chciałabym dostać bas na czternaste urodziny ale to chyba marzenie które się nie spełni. Niestety.
Jeśli chodzi o technikę grania Duffa na basie to podoba mi się to, że ma go nisko i gra kostką, dzięki czemu fajnie to wygląda, bo zawsze denerwowało mnie gdy basiści mieli tak ''podwinięte'' te ręce, nie wiem jak inaczej to napisać. ;) Ogólnie jest moim ideałem mężczyzny. :d
Jeśli chodzi o technikę grania Duffa na basie to podoba mi się to, że ma go nisko i gra kostką, dzięki czemu fajnie to wygląda, bo zawsze denerwowało mnie gdy basiści mieli tak ''podwinięte'' te ręce, nie wiem jak inaczej to napisać. ;) Ogólnie jest moim ideałem mężczyzny. :d
- cocainegirl
- cocainegirl
Czytałam, że ostatnio Slash bardzo dobrze wypowiedział się o Axl'u i chciałby się z nim pogodzić, ale Axl nawet o tym nie myśli i nie ma najmniejszego nawet zamiaru pogodzić się ze swoim starym kumplem.
Z tego co wiem, poszło o piosenki. Slash napisał parę i pokazał Axlowi, ale ten nie chciał ich nagrać, no więc Slash uznał że nagra je na własną płytę, po czym Axl oskarżył go o kradzież piosenek zespołu. No i o to poszło.
Slash chce się pogodzić, ale Axl nawet o tym nie myśli.
Axl, przejrzyj na oczy!
Z tego co wiem, poszło o piosenki. Slash napisał parę i pokazał Axlowi, ale ten nie chciał ich nagrać, no więc Slash uznał że nagra je na własną płytę, po czym Axl oskarżył go o kradzież piosenek zespołu. No i o to poszło.
Slash chce się pogodzić, ale Axl nawet o tym nie myśli.
Axl, przejrzyj na oczy!
- cocainegirl
Duff McKagan's Loaded
Loaded to zespół założony przez basistę Guns N' Roses Duffa McKagana.
Uwielbiam ten zespół, poznałam go dzięki Gunsom co nie jest dziwne. Bardzo podoba mi się to, że mało osób ten zespół zna. Nie jest komercyjny, i gra zarówno dla siebie jak i dla swoich fanów. Mam dużo ulubionych piosenek, no ale na razie mogę wymienić, hmm..
-Believe in me,
-10 years,
-Wasted heart,
-Seattlehead,
-Could it be you.
No i standardowe pytania - Ktoś lubi? Zna? Itp.
tematy połączone /anialim.
Uwielbiam ten zespół, poznałam go dzięki Gunsom co nie jest dziwne. Bardzo podoba mi się to, że mało osób ten zespół zna. Nie jest komercyjny, i gra zarówno dla siebie jak i dla swoich fanów. Mam dużo ulubionych piosenek, no ale na razie mogę wymienić, hmm..
-Believe in me,
-10 years,
-Wasted heart,
-Seattlehead,
-Could it be you.
No i standardowe pytania - Ktoś lubi? Zna? Itp.
tematy połączone /anialim.