Wiekowy fan wita wszystkich

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Dany

Wiekowy fan wita wszystkich

Post autor: Dany »

Witam wszystkich miłośników twórczości Michaela. Ja osobiście w wieku małego berbecia usłyszałem składankę (kaseta) Michaela z lat 70. Na pewno były tam utwory z OFF THE WALL i Jackson 5. Nie pamiętam dokładnie jakie były to piosenki ale "Get on the floor" na pewno bo od tamtej pory kocham tego człowieka i jego twórczość. Ta kaseta wpadła mi w ręce na początku lat 80 przed wydaniem Thriller i nie była moja więc poprosiłem ojca aby mi kupił taką kasetę ( za granicą) a on mi kupił Elton Johna :) Początki zdobywania płyt jak widać nie były łatwe ale ja się nie podawałem i tak zostało mi do dzisiaj choć dobiegam pomału do 40 lat.
Niestety z przykrością muszę stwierdzić że nie będę zbyt aktywny na forum brak czasu obowiązki. Zalogowałem się na forum bo nurtuje mnie pytanko i mam nadzieje że mi pomożecie ale zadam je w stosownym dziale.
Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich i słuchajcie dobrej muzyki bo to co teraz króluje na listach przebojów to Michael przewraca się w grobie.
Pozdrawiam Daniel
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

Witam i życzę miłego pobytu na forum :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Dany pisze:słuchajcie dobrej muzyki bo to co teraz króluje na listach przebojów to Michael przewraca się w grobie.
Racja i to mnie przeraża :-/.
Witamy pana w naszym gronie ;).
Obrazek
pati_peace_MJ

Post autor: pati_peace_MJ »

Witam. Mam nadzieje, że mimo braku czasu będziesz wpadał tu jak najczęsciej
Dany

Post autor: Dany »

Dzięki za przywitanie na pewno będę zaglądał na koniec tygodnia czyli w weekend :)
Pozdrawiam Daniel
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Witam Pana bardzo serdecznie i życze miłego pobytu na forum ;-)
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

Witam, życzę miłego postowania :)
ODPOWIEDZ