Okładki do wydań DVD koncertów (by kubag02)
Całkiem dobrze Ci to wychodzi
Jak nie masz nic do roboty, to możesz wykonać okładkę do HIStory Tour Copenhagen ? (chodzi o to: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=870 )
Jak nie masz nic do roboty, to możesz wykonać okładkę do HIStory Tour Copenhagen ? (chodzi o to: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=870 )

- Heart-break-er
Twoja okładka do This Is It jest o wiele lepsza od tej oryginalnej!
Powinni Cię poprosić o zaprojektowanie okładki
(Tam jest tyle zlepków, że ja tam widzę tylko kontur Michaela wypełniony kolorami
)
Powinni Cię poprosić o zaprojektowanie okładki
(Tam jest tyle zlepków, że ja tam widzę tylko kontur Michaela wypełniony kolorami
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
- kamiledi15
Naprawdę nieźle, choć trochę się rzuca w oczy, że przy TII dwa razy użyłeś tego samego zdjęcia (z przodu i z tyłu okładki), ale poza tym są naprawdę dobre. Może trochę za dużo czerni, nie odważyłbym się tego drukować, bo za dużo tuszu by mi poszło :D
Ja teraz robię sobie takie dvd z wykonaniami na żywo Michaela z różnych okresów. Menu i podmenu są w dość podobnym stylu, więc pozwolę sobie pokazać je w tym temacie:
Menu główne:

Podmenu ,,Na żywo" (ikonami po lewej i po prawej wybieramy poszczególne okresy). Starałem się tak dobierać zdjęcia, żeby widać było, że setki operacji plastycznych to bzdura, wystarczy porównać zdjęcie pierwsze i ostatnie:

Podmenu ,,History", brakuje jeszcze ikonek z filmami:

Podmenu 2001-2006 (jest błąd w podmenu ,,na żywo"):

Ja teraz robię sobie takie dvd z wykonaniami na żywo Michaela z różnych okresów. Menu i podmenu są w dość podobnym stylu, więc pozwolę sobie pokazać je w tym temacie:
Menu główne:

Podmenu ,,Na żywo" (ikonami po lewej i po prawej wybieramy poszczególne okresy). Starałem się tak dobierać zdjęcia, żeby widać było, że setki operacji plastycznych to bzdura, wystarczy porównać zdjęcie pierwsze i ostatnie:

Podmenu ,,History", brakuje jeszcze ikonek z filmami:

Podmenu 2001-2006 (jest błąd w podmenu ,,na żywo"):

Bardzo fajny pomysl i swietnie wykonana robota. Podziwiam Cie kolego! :) Good job!
Czy moglabym skormnie poprosic o Ghosts, Captain Eo i Private Home Movies? Jezeli to nie za duzo. :)
A jezeli tak, to bardzo poprosze tylko o Ghosts. ;)
pozdrawiam goraco
Love & light
Czy moglabym skormnie poprosic o Ghosts, Captain Eo i Private Home Movies? Jezeli to nie za duzo. :)
pozdrawiam goraco
Love & light
You'll be the best that you can be.