W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej. Mam na imię Teresa, mam 14 lat. Słucham już Michaela od 5 lat. . Interesuje się kinematografią - czyli filmami i sposobem ich kręcenia. Bardzo się cieszę, że mogę do was dołączyć ;)
Ubóstwiam ten film, Johny Deep zagrał tam świetnie!
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Jestem z Dąbrowy Tarnowskiej - mała miejscowość w małopolsce, oglądałam tamte filmy i bardzo mi się podobały, a szczególnie Edward Nożycoręki, ponieważ grał w nim Johnny Depp - mój ulubiony aktor. Mam naprawdę wiele filmów do polecenia, ale to zależy od gustu. Szczególnie polecam filmy - "Marzyciel", "Prestiż" "Sweeney Todd".
Sama dopiero co dołączyłam, ale - Witam na forum.
''Edward Nożycoręki'' - mój ulubiony film. Johny Depp zagrał tam niesamowicie. Słyszałam, że nawet Michael starał się o rolę Edwarda, ale Johny go wygryzł. ;)
Ostatnio byłam w Warszawie więc nie mogłam nic pisać, więc teraz pisze. Dziękuje wam wszystkim za miłe powitanie i bardzo się ciesze, że lubimy te same osoby xd