W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Tak no więc witam Was bardzo serdecznie.
Jestem Patrycja jak zresztą widać w nicku. Mieszkam w Gdyni i mam 15 lat
Michael był w moim życiu od zawsze. Już jak byłam mała to często tata miał włączone na kanałach gdzie często leciały jego piosenki. Gdy zaczęło rozumieć i w ogóle osoba Michaela mnie zafascynowała. Był cudownym, dobrym itp. człowiekiem .
Cieszę się, że są tego typu fora, na których można wymienić się swoimi odczuciami, poglądami na różny temat a w szczególności o MJ. ;)
Witaj na forum!
Ale napisz co więcej o sobie, szczególnie jakieś podstawy typu : jak masz na imię, ile masz lat, skąd jesteś, itp.
Miłego pobytu.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Jak dodałam to zauważyłam, że takich podstawowych rzeczy nie napisałam .
Co by tu jeszcze dodać. interesuje się fotografią. Mam ambitne plany by iśc do liceum gastronomicznego(teraz jestem w 2gim).
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>