sztuczna inteligencja, bardziej sztuczna niż inteligencja :)
sztuczna inteligencja, bardziej sztuczna niż inteligencja :)
sztuczna inteligencja, bardziej sztuczna niż inteligencja, ale ubaw jest!
wieczorkiem, jako, że przeczytałem temat o uaktualnieniu danych w Google co do stron, które maja linki do danej (mojej), to sobie je sprawdziłem... a nawet przejrzałem z gróbsza.
Znalazłem wśród nich link z forum... forum.pasjagsm.pl
No to bez chwili namysłu zajrzałem...
Nie zważając już na sen innych (nie dałem rady po prostu) czytając ten temat na forum zacząłem się chwilami brechtać jak głupi... co z tego, że sam do siebie i o 23 :)
polecam przeczytanie przynajmniej pierwszej strony wątku - ubaw po pachy! Jak przeczytasz pierwszą stronę, na pewno i drugą, a na 3 już nic nie ma :] A dopiero po tym wszystkim ewentualnie pogadać z moją zabawką :) nie piszę tego by się chwalić, ale sam miałem ubaw i nie wiedziałem, że aż tyle może być przy tym zabawy :)
a więc: wirtualna postać na językach ludzi z forum pasjagsm.pl - zapraszam na chwilę rozrywki na inne forum :) i ew. komentarze tutaj, choć zawszę się ich boję :|
moja wirtualna postać mnie zaskakuje :)
wieczorkiem, jako, że przeczytałem temat o uaktualnieniu danych w Google co do stron, które maja linki do danej (mojej), to sobie je sprawdziłem... a nawet przejrzałem z gróbsza.
Znalazłem wśród nich link z forum... forum.pasjagsm.pl
No to bez chwili namysłu zajrzałem...
Nie zważając już na sen innych (nie dałem rady po prostu) czytając ten temat na forum zacząłem się chwilami brechtać jak głupi... co z tego, że sam do siebie i o 23 :)
polecam przeczytanie przynajmniej pierwszej strony wątku - ubaw po pachy! Jak przeczytasz pierwszą stronę, na pewno i drugą, a na 3 już nic nie ma :] A dopiero po tym wszystkim ewentualnie pogadać z moją zabawką :) nie piszę tego by się chwalić, ale sam miałem ubaw i nie wiedziałem, że aż tyle może być przy tym zabawy :)
a więc: wirtualna postać na językach ludzi z forum pasjagsm.pl - zapraszam na chwilę rozrywki na inne forum :) i ew. komentarze tutaj, choć zawszę się ich boję :|
moja wirtualna postać mnie zaskakuje :)
...
mnie się podoba:
Kim jest Michael Jackson?
Słyszałem, iż jest on wielkim i przełomowym artystą XX wieku świata popkultury.
No tak - tego zabraknąć nie mogło
Ale niestety Tribot nie wie czy lubi Michaela
Gadałam już troszkę wcześniej z takim chatbotem, ale na innej stronie. Można się czasem nieźle ubawić!
Mam nadzieję, że ta 'dziedzina' będzie się ciąglę rozwijac, bo ciekawie się zapowiada!
Kim jest Michael Jackson?
Słyszałem, iż jest on wielkim i przełomowym artystą XX wieku świata popkultury.
No tak - tego zabraknąć nie mogło

Ale niestety Tribot nie wie czy lubi Michaela

Gadałam już troszkę wcześniej z takim chatbotem, ale na innej stronie. Można się czasem nieźle ubawić!

mnie kiedyś zainspirował artykuł o chatbotach i spróbowałem własnych sił, ale to było jeszcze gdy raczkowałem w tych rzeczach - napisałem go w JavaScript, był bardzo prymitywny, ograniczony, nie umiał się uczyć, i zbyt często zdarzało mu się palnąć jak łysy grzywką o kant kuli :) Ale było z tym trochę śmiechu... :) Dziś trafiłem na niego na dysku, chwilę pogadał z nim mój kumpel, a potem, dla kontrastu pokazałem mu Chatbota Rafała :D
woja wypowiedź: Lubisz Michaela Jacksona?kate pisze:
Ale niestety Tribot nie wie czy lubi Michaela![]()
Tak, lubię Michaela, uważam, że jest wspaniałym artystą.
No już widocznie polubił :)
Wypytałam go też o Majkela /tzn Rafała ;)
Twoja wypowiedź: Wiesz kto to Rafał?
Rafał to mój twórca.
Twoja wypowiedź: Lubisz Rafała?
Lubię Rafała, gdyż on mnie stworzył i przyczynia się do dalszego mojego rozwoju.
Twoja wypowiedź: Czy Rafał jest przystojny?
Podobno bardzo :)
Twoja wypowiedź: Rafał jest bardzo sexy, dużo internautek na niego leci
Może zmieńmy temat...?
http://www.giercownia.pl/gra/18208/Mitsuku_Chatbot/
Tu mozna pogadac z Mitsuku
Lubi Michaela,ale uważa,ze wygląda dziwnie
Tu mozna pogadac z Mitsuku
Lubi Michaela,ale uważa,ze wygląda dziwnie

This is it...
Słuchajcie tego :
Kto to Justin bieber?
Słyszałem, iż to ośmioletnie dziecko które śpiewa o tym jak przestało być dziewicem i pocałowało sie i próbuje dopchać się do szołbiznezu. a tak w tajemnicy to Ci powiem, że Justin, był kiedyś Justyną, tylko przeszedł operację zmiany płci, głos pozostał niestety. .

Kto to Justin bieber?
Słyszałem, iż to ośmioletnie dziecko które śpiewa o tym jak przestało być dziewicem i pocałowało sie i próbuje dopchać się do szołbiznezu. a tak w tajemnicy to Ci powiem, że Justin, był kiedyś Justyną, tylko przeszedł operację zmiany płci, głos pozostał niestety. .

Ja: Co sądzisz o Justinie Bieberze?
On: Nie wiem co jeszcze mam myslec o justinie bieberze . ( hahaha ) .
Ja: Lubię cię .
On: Miło mi bardzo , że mnie polubiłeś ( polubiłeś xD haha ) .
Ja: Michael Jackson według ciebie to?
On: Przepraszam bardzo , czy mógłbyś jeszcze raz sformułować pytanie , może wtedy zrozumiem?
Ja: KOCHAM CIĘ!
On: Nie przesadzaj z tymi uczuciami , jestem tylko botem . Uważaj na to , gdzie lokujesz swoje uczucia "kochanie" .
Ja: Grozisz mi?!
On: Nie jestem pewien, czy dobrze zrozumiałem, ale postaram się odpowiedzieć... Mnie również ( ta odpowiedź mnie doszczętnie rozwaliła xD ) .
Ja: Kochasz mnie?
On: Nie mogę kochać , jestem tylko botem :( .
Z tym botem jest nieziemski ubaw xD .
pzdr .
On: Nie wiem co jeszcze mam myslec o justinie bieberze . ( hahaha ) .
Ja: Lubię cię .
On: Miło mi bardzo , że mnie polubiłeś ( polubiłeś xD haha ) .
Ja: Michael Jackson według ciebie to?
On: Przepraszam bardzo , czy mógłbyś jeszcze raz sformułować pytanie , może wtedy zrozumiem?
Ja: KOCHAM CIĘ!
On: Nie przesadzaj z tymi uczuciami , jestem tylko botem . Uważaj na to , gdzie lokujesz swoje uczucia "kochanie" .
Ja: Grozisz mi?!
On: Nie jestem pewien, czy dobrze zrozumiałem, ale postaram się odpowiedzieć... Mnie również ( ta odpowiedź mnie doszczętnie rozwaliła xD ) .
Ja: Kochasz mnie?
On: Nie mogę kochać , jestem tylko botem :( .
Z tym botem jest nieziemski ubaw xD .
pzdr .