Patricia Kazadi

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Marta5

Patricia Kazadi

Post autor: Marta5 »

Mnie osobiście podoba się jak śpiewa ;-) . Ma bardzo ładny głos. Jej taniec już trochę mniej :dance: :smiech:
Co o niej sądzicie?
MJmarta
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

fajna laska, uśmiechała się do mnie na castingu YCD w lublinie :P
ps: http://www.youtube.com/watch?v=DM50n2KH ... re=related
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Madzia

Post autor: Madzia »

Ładny głos ma, to fakt. Jak rok temu byłam w Arkadii to ją widziałam :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Wczoraj widziałam wywiad z nią na TVN, i nie podoba mi się jej styl bycia, to znaczy siedziała taka zadumana w sobie, narzekała na rodzeństwo, jakie to ono jest a o sobie same pozytywne rzeczy. Po za tym jej głupie miny w trakcie jak mówiła. Nie podobało mi się, i widziałam jak opowiadała to sztucznie i przesadnie, po za tym jak mówiła tak o tym swoim bracie to już nawet jej Mama powiedziała, żeby nie przesadzała, także kobieta myśli że wystąpiła w show i już jest nie wiadomo kim, prócz dobrego głosu jestem na nie ;)
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Ma prezencję i duży potencjał wokalny. Życzę jej żeby przestała lansować się w "showach" rozrywkowych i opowieściami o życiu prywatnym, a znalazła sobie dobrych producentów i nagrała dobrą płytę.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
ODPOWIEDZ