Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Witam!
Przewglądając gazetę "telewizyjną" natknęłam się na wymieniony w temacie postu tytuł.emisja programu: środa kolo 1.00(w sumie to juz czwartek rano) na POLSACIE
Moje pierwsze pytanie brzmi:
Czy jest na sali ktoś, kto może miu bardziej przybliżyć o co chodzi??
i drugie:
Czy jest ktoś kto cierpi na bezsenność i mógłby to nagrać?
Pozdrawaim serdecznie i niecierpliwue czekam na wyczerpujące odpowiedzi.
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
Widzialam ten material lata temu. Uwazam, ze to bardzo ladnie nakrecona erotyka. Kazdy ma prawo do swoich wyborow, skoro to byl wybor LaToyi to ok. W koncu bez kozery wielu podkreslalo ,ze piosenkarka z niej do d*** ,ale modelka bylaby swietna.
Hmm… Gdyby to była moja siostra to bym był niezadowolony ale Toy jest dla mnie obcą kobietą i nie przeszkadza mi jej sesja.
Playboy to porządna gazeta, w moim przekonaniu kobiety rozbierające się w niej nie zeszmacają się. Chociaż podziwiam je za odwagę, ja bym nie potrafił Zresztą o czym ja mówię, kto by tego chciał :P