Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Witam wszystkich i pozdrawiam tych, którzy namawiali mnie, żebym pojawiła się na forum. Oto więc jestem Interesownie, na chwileczkę, na momencik, ale zawsze
Jestem studentką II roku religioznawstwa na UJ i aby ukończyć przedmiot zatytuowany psychologia religii muszę przeprowadzić badanie empiryczne. Jego częścią jest poniższa ankieta skierowana do osób wyznania rzymskokatolickiego. Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie jej, to zajmnie tylko chwilkę
kubag02 pisze:Wypełniłem, ale niektóre pytania jakby się mnie nie tyczyły (np: czy używasz środków antykoncepcyjnych?).
Tam jest, że od 18 lat...................(w ankiecie).
Wiadomość od autora
Witaj! Mamy na imię Kasia i Magda i jesteśmy studentkami II roku studiów religioznawczych na UJ. Wyniki poniższej ankiety zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie w pracy zaliczeniowej z zajęć psychologii religii. Ankieta jest przeznaczona dla pełnoletnich osób wyznania rzymskokatolickiegoo i jest całkowicie anonomowa i dobrowolna.
Czytanie ze zrozumieniem, się kłania...
Ostatnio zmieniony pt, 31 gru 2010, 16:54 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
ostatni taki test z religii miałam w podstawówce :D na pewno coś pokręciłam, ale ciekawa ankieta. pochwal się jak zaliczysz i napisz jak wypadła! ;) pozdrawiam.