Heart-break-er, Witam Serdecznie Wszystkich!
- Heart-break-er
Heart-break-er, Witam Serdecznie Wszystkich!
Mimo tego, ze na forum jestem od ponad miesiąca, (ale forum śledzę już od dłuższego czasu) postanowiłem się przedstawić i napisać coś o sobie. Lepiej późno niż wcale.
Mam na imię Mateusz. Jestem z małego miasta na Podkarpaciu - Dębicy.
Mam 15 lat. Chodzę do 3 klasy Miejskiego Gimnazjum.
Moja przygoda z Michaelem zaczęła się jeszcze przed Jego śmiercią, w marcu 2009 roku gdy oglądałem razem z moją mamą wiadomości, leciała informacja o tym,że Michael Jackson planuję dać ostatni koncert pt."This Is It". Wtedy zapytałem się mojej mamy "Kto to jest?, To On jeszcze żyje?" A Ona mi wszystko wytłumaczyła kim jest MJ i pokazała mi Thrillera, potem poznałem Billie Jean i tak z czasem kolejne piosenki, ale niestety 25 czerwca osoba, którą dopiero zacząłem poznawać, zmarła.
Mam na imię Mateusz. Jestem z małego miasta na Podkarpaciu - Dębicy.
Mam 15 lat. Chodzę do 3 klasy Miejskiego Gimnazjum.
Moja przygoda z Michaelem zaczęła się jeszcze przed Jego śmiercią, w marcu 2009 roku gdy oglądałem razem z moją mamą wiadomości, leciała informacja o tym,że Michael Jackson planuję dać ostatni koncert pt."This Is It". Wtedy zapytałem się mojej mamy "Kto to jest?, To On jeszcze żyje?" A Ona mi wszystko wytłumaczyła kim jest MJ i pokazała mi Thrillera, potem poznałem Billie Jean i tak z czasem kolejne piosenki, ale niestety 25 czerwca osoba, którą dopiero zacząłem poznawać, zmarła.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love