W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć wszystkim
Chciałbym się ładnie przywitać (co zrobiłem powyżej ) z wszystkimi użytkownikami forum. Trafiłem tu dzięki tematowi czarującej koleżanki SUNRISE o grupie Guns n’ Roses i Slashu. Z powodu średniej znajomości faktów z życiorysu Króla Popu pewnie rzadko będę udzielał się w stricte Jacksonowskich topicach, za co serdecznie przepraszam. Michaela bardzo szanuję jako artystę i jego muzyka często gości w moim odtwarzaczu. Niestety górę bierze mój ukochany GNR.
pozdrawiam
Cześć bizkit
To bardzo miło z Twojej strony, że się tak ładnie z nami witasz nie będąc fanem Michaela.
Jeśli kiedyś się zdarzy, że będziesz miał coś ciekawego do powiedzenia na temat Króla Popu - to pisz śmiało, bez krępacji. Powiew świeżości i trzeźwe nie fanowskie spojrzenie jest zawsze mile widziane
Witam Cię serdecznie na forum
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
bizkit pisze:Michaela bardzo szanuję jako artystę i jego muzyka często gości w moim odtwarzaczu.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ale łatwo wkraść się w Wasze łaski pisząc kilka wyświechtanych zwrotów i odrazu człowieka kupujecie
Nie no, to oczyiście żart. Dzięki za miłe przyjęcie.
bizkit pisze:Ale łatwo wkraść się w Wasze łaski pisząc kilka wyświechtanych zwrotów i odrazu człowieka kupujecie
Eee no nieeee... z tym wkradaniem się w łaski to lekka przesada
Witasz się z nami ładnie, więc jesteśmy mili
Zapewniam, że i pazurki potrafimy pokazać, ale dopóki jesteś grzeczny nic Ci nie grozi... fani Michaela to z reguły pacyfiści
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"