Ale liczę ,że nagrasz coś nieco odmiennego niż takie powolne i spokojne piosenki. Nawet jeżeli są co niektóre nieosiągalne dla Ciebie wokalnie tak jak to mówiłeś - spróbuj.
 Nudno tak ciągle tego samego słuchać.
 Nudno tak ciągle tego samego słuchać.  
Lub wroc, do swojego swiata anime.!Xscape pisze:Tak więc leć w pole buraki zbierać :) A ja i tak dalej będę robił swoje. Ot co !

Spokojnie,ledwo się rozbujałem,więc w swoim czasie na bank coś zamieszczę.Detox pisze:Ale liczę ,że nagrasz coś nieco odmiennego niż takie powolne i spokojne piosenki.

To jest chyba tak,że ja śpiewam te piosenki,które po prostu kocham. Chce włożyć w to całe serce aby nie zepsuć tego. Spokojnie na pewno nagram coś żywszego,chociaż w wielu piosenkach wokalnie bym nie podołał. Kiedy śpiewam Michaela piosenki, uzmysławiam sobie jak genialnym był wokalistą.kacperr95 pisze:Jak zwykle
- swietnie Xscape :)
Ja jestem zbyt wstydliwy i chyba nigdy bym tak do kamery nie zaspiewal :P.
Jednak, moglbys sprobowac zaspiewac cos szybszego.
Mysle, ze Man in the mirror, bylby w sam raz. :)
Chociaz, nie ukrywam ze chcialbym uslyszec piosenki typu Bad, Smooth Criminal, Billie Jean lub Come Together w Twoim wykonaniu.
Tak piękną dusze masz przyjacielu jak pięknie śpiewasz. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę powodzenia.Tak więc leć w pole buraki zbierać :)

Krecik, jesli tak dobrze rozumiesz ludzkie problemy ;Krecik pisze: Myślę, że to ty powinieneś popracować nad sobą, bo wartościujesz się w sposób sztuczny przypisując sobie cnoty, którym swoim zachowaniem zaprzeczasz. Krytykuje w sposób szczery dlatego, że jesteś otoczony aurą próżności, na koniec cytat Xscape, czyli wypowiedź rodaka skrytego intelektualisty:

. Według Mnie Xscape śpiewa sercem i w dodatku naprawdę bardzo przypominający głos MJ nie słyszałem dotąd nikogo kto by tak dobrze udawał MJ bez żadnych ooowww auuw i ihiiii .
 . Według Mnie Xscape śpiewa sercem i w dodatku naprawdę bardzo przypominający głos MJ nie słyszałem dotąd nikogo kto by tak dobrze udawał MJ bez żadnych ooowww auuw i ihiiii . ), ale słuch mam naprawdę dobry. Ponadto z tego co wiem to nawet Elżbieta Zapendowska nie ma umiejętności wokalnych a mimo to chyba nie podważysz jej autorytetu?
 ), ale słuch mam naprawdę dobry. Ponadto z tego co wiem to nawet Elżbieta Zapendowska nie ma umiejętności wokalnych a mimo to chyba nie podważysz jej autorytetu?  Jeżeli więc zależy Ci na naprawdę obiektywnych opiniach zamieść swoje nagrania na forach wokalnych, gdzie nikt Cię nie zna. Wbrew pozorom zbyt dużo pozytywnych komentarzy na tym forum może spowodować więcej szkód niż pożytku. Możesz bowiem zbyt szybko uwierzyć w swoje obecne umiejętności i w ten sposób zatrzymać się w wokalnym rozwoju. A z pewnością jest sporo rzeczy do poprawienia. Zdecydowanie najlepiej wyszła Ci piosenka "Much Too Soon", ale już w "Gone Too Soon" czy "Smile" ja słyszę naprawdę sporo niedoskonałości, nieczystości itd. Zwłaszcza "Smile" wg mnie poszło Ci naprawdę słabo. Konieczne jest doskonalenie głosu i wykonywanie ćwiczeń wokalnych. Popracuj zwłaszcza nad kończeniem fraz bo wtedy masz największy problem.
  Jeżeli więc zależy Ci na naprawdę obiektywnych opiniach zamieść swoje nagrania na forach wokalnych, gdzie nikt Cię nie zna. Wbrew pozorom zbyt dużo pozytywnych komentarzy na tym forum może spowodować więcej szkód niż pożytku. Możesz bowiem zbyt szybko uwierzyć w swoje obecne umiejętności i w ten sposób zatrzymać się w wokalnym rozwoju. A z pewnością jest sporo rzeczy do poprawienia. Zdecydowanie najlepiej wyszła Ci piosenka "Much Too Soon", ale już w "Gone Too Soon" czy "Smile" ja słyszę naprawdę sporo niedoskonałości, nieczystości itd. Zwłaszcza "Smile" wg mnie poszło Ci naprawdę słabo. Konieczne jest doskonalenie głosu i wykonywanie ćwiczeń wokalnych. Popracuj zwłaszcza nad kończeniem fraz bo wtedy masz największy problem.