Święta Bożego Narodzenia

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

~ nowy aparat fotograficzny.
~ plakat Michaela.
~ skarpety z mikołajem. nenene
~ pieniądze na drobne wydatki. ;F
~ perfumy.
~ mnóstwo słodyczy.

(:

.
Awatar użytkownika
kickuś

Post autor: kickuś »

Moon_Walk_Er pisze:
kickuś pisze:księga o Fotografii
Ooo...
Jaka?
Sztuka Fotografii czy Fotografia w Sztuce... ? jakoś tak, i od dawien dawna aż po dziś było dodane /no, nie dosłownie of kors hehe/
[nie mogę znaleźć :/ ]

i do tego jakiś ogromny podręcznik o technikach fotografowania itp. itd /z Empiku wszystko więc raczej łatwo dostepne/
Obrazek
Ostatnio zmieniony czw, 27 gru 2007, 22:19 przez kickuś, łącznie zmieniany 2 razy.
Shamon!
Obrazek
please give some T.L.C. to the P.Y.T.s!
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

kickuś pisze:
Moon_Walk_Er pisze:
kickuś pisze:księga o Fotografii
Ooo...
Jaka?
Sztuka Fotografii czy Fotografia w Sztuce... ? jakoś tak, i od dawien dawna aż po dziś było dodane /no, nie dosłownie of kors hehe/, i do tego jakiś ogromny podręcznik o technikach fotografowania itp. itd /z Empiku wszystko więc raczej łatwo dostepne/
Fajnie, że ludzie czytają jeszcze podręczniki, a nie tylko cwaniakują wierząc w swój geniusz.
Zawsze mnie interesowało, co ludzie czytają na temat fotografii.
Moje stare książki albo już nie żyją, albo własnie przestają żyć, jedzone przez myszy w piwnicy :wariat:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
kickuś

Post autor: kickuś »

Moon_Walk_Er pisze: Fajnie, że ludzie czytają jeszcze podręczniki, a nie tylko cwaniakują wierząc w swój geniusz.
Zawsze mnie interesowało, co ludzie czytają na temat fotografii.
Moje stare książki albo już nie żyją, albo własnie przestają żyć, jedzone przez myszy w piwnicy :wariat:
tak, on akurat z książek potrafi się nauczyć chyba wszystkiego poza ortografią i gramatyką :smiech: ale typowy matematyko-informatyko-fizyko-chemik więc można mu wybaczyć:)

ja po prostu mam nadzięję, że ktoś wreszcie zrobi mi znośne zdjęcia :smiech:
Shamon!
Obrazek
please give some T.L.C. to the P.Y.T.s!
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

Luth pisze:
Agaa pisze:nowe buty do tanca
Do tańca? Irlandzkiego? Jezu, gdzie, za ile, jakie? :love:
Hehe,tak,musiałam już niestety wydac na nowe pumpsy,gdyż stare na ostatnim treningu umarły smiercia naturalna;)Tradycyjnie zamawiamy boneywalki- http://www.boynewalk.ie i ja place ok 100 zl za nich :-) Sorry za off top,ale Luth sie pytała ;D

aha,no i dzisiaj juz wydałam kasę mikolajawa-czy to liczy sie za prezent?;-) Nie wnikajac w szczegoly wydalam to tradycyjnie,jak to kazda kobietka na CIUCHY i KOSMETYKI ;D
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

zbliżają się Święta Bożenia - chciałabym zapotytać jak przebiegają one w waszym życiu. Czy świętujecie razem z rodziną bliskimi ? obdarowujecie sie prezentami ? śpiewacie kolędy, ubieracie choinki...i oczywiście co znajduje sie na waszych stołach podczas wigilijnej wieczerzy. Bo jak wiadomo co region to inny obyczaj. A może są na tym forum osoby innych wyznań które chciaqłyby nam przybliżyć ich zwyczaje...

Zaparzając herbatkę noszącą nazwe "Choinkowa słodycz" (sklep Five O clock-cudo polecam) - wąchając zapach unoszącego sie cynamonu - zapraszam do tematu.... :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Hmm do nas co roku przyjeżdżają dziadkowie. W święta świetnie się bawimy, choinka zawsze naturalna i pełna ozdób. Kiedy nadchodzi wigilia cały czas patrzę się w stronę prezentów. Jak jemy kolację to zawsze wyciągamy spod obrusa słomkę. Ten kto wyciągnie najdłuższą będzie najdłużej żył (zawsze pada na dziadka - ma już 85 lat). A potem... prezenty!!! A następnie cieszę się tymi prezentami. O tym co jemy to tak za bardzo nie powiem, ale zawsze jest śledź w galarecie.
Obrazek
ODPOWIEDZ