Dangerous Michaela Jacksona w moim wykonaniu

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
7cialko7

Znów... Dagnerous + moje wykonanie

Post autor: 7cialko7 »

Czasem mam ochotę zarżnąć to Sony...
Ale już dobra. Jeszcze raz wrzucam z innym wykonaniem. Nowe buty (porządne mokasyny ;D) to powinno to lepiej wyglądać ;P

http://www.youtube.com/watch?v=xE4JoJOi6tM
Detox

Post autor: Detox »

Świetnie tańczysz ;-) Już to mówiłem ale pochwał nigdy nie jest za mało. A tak poza tym to nie pojmuje sensu wrzucania swoich tańców z oryginalnym dźwiękiem z pomieszczenia. To nie jest koncert Michaela ,że dźwięk musi być oryginalny nawet jak Michael śpiewa z playbacku :smiech:

A jeżeli youtube blokuje filmiki to są sposoby aby sobie z tym poradzić ;-) A jak nie chcesz wiecznie walczyć z $ony to wrzucaj swoje filmiki na inny portal z filmikami (wrzuta, myspace, dailymotion, facebook) - tam już możliwości $ony nie sięgają i filmiki nigdy nie są blokowane ;-)
Awatar użytkownika
Susie<3

Post autor: Susie<3 »

Wow. Naprawdę extra, zawsze mi się podobał ten układ, próbowałam kiedyś nauczyć się tej choreografii, ale jakoś nie dałam rady, może znów zacznę XD Po prostu brak mi słów, extra. Ja nie umiem tańczyć więc do żadnej sekcji tanecznej raczej nie wstąpię, ale bardzo miło oglądać takie filmiki :D Naprawdę extra ;) Pozdro ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Detox fakt, ale jak mam już się męczyć z filmikami to na youtube mam jedno konto i mi to wystarczy. Też mi się nie podoba, że nie mogłem podłożyć porządnej muzyki i przez to teraz narażam nie tylko siebie na odruchy wymiotne słysząc moje kroki, no ale już trudno... dzięki ;]

--------
Posprzątane. 07.06.13. MJowitek
ODPOWIEDZ