dirtydiana1991

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
dirtydiana1991

dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

Witam Was wszystkich serdecznie ;-) .
Nazywam się Martyna,mam 19 lat.
Od blisko 13 lat jestem fanką Michaela.
Niestety nie mogłam wcześniej się zarejestrować,ponieważ my parents nie chcieli się zgodzić na net,więc sama sobie wszystko załatwiłam ;-) .
Moje fanowanie zaczęło się od kiedy w telewizji ujrzałam teledysk do piosenki ''Scream''.
Jeden z moich ulubionych klipów.
Jeśli chodzi o płyty cd,winyle,kasetki i inne gadżety to nieprzerwanie je kolekcjonuję do tej pory,ostatnio zakupiłam poduszkę z wybranym przez siebie zdjęciem właśnie kadr ze ''Scream'',scena jak Michael i Janet tańczą ten sam układ równocześnie by upamiętnić początek mojej fascynacji Mj'em.
Tańczę również układy króla i śpiewam jego piosenki (jak będę mieć czas to udostępnię co nie co ;-) ).
Cóż więcej mogę dodać,mimo,że nie jestem patriotką to cieszę się ,że Michael Jackson Polish team powstało i mam nadzieję,że zarówno przede mną jak i przed Wami mnóstwo dobrej zabawy na forum jak i kolejnych MJowiskach. HEAL THE WORLD........ I <3 YOU ALL japrosic
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Witaj, miłego postowania :)
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Witaj na forum Martynko! ( Mam straszną sympatię do tego imienia ! )
Miłego pobytu ;-)
Apsiek

Post autor: Apsiek »

O, rocznik 91 ;-) Witam i pozdrawiam serdecznie rówieśniczkę ;-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Marta5 »

Witam Cię serdecznie!!! ;-)
MJmarta
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Witaj i baw się dobrze:)