Jak będziesz wyglądać po 60-tce?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
tancerz

Jak będziesz wyglądać po 60-tce?

Post autor: tancerz »

Pamiętam kiedys ktos podał linka do stronki gdzie mozna było sprawdzic za pomocą swego zdjęcia do kogo sie jest podobnym wśród znanych osób na swiecie i pamiętam ze była niezła zabawa tu mam inny link ;-)

Jeśli kiedykolwiek interesowało Was, jak będziecie wygladac w jesieni swojego życia, możeci teraz to sprawdzić. Wystarczy przesłać swoje zdjęcie i podać dane o obecnym wieku i typie na stronę internetową, a w zamian otrzymacie portret około 65-letniego siebie. Trzeba chyba poczekac trochę czasu az wysla zdjecie na meila ale myśle ze warto tak z ciekawosci spróbowac ;-).

http://www.infoscotland.com/experience/ ... tent.show&

Jak juz komus sie uda sprawdzic jak działa ten program to niech sie pochwali swoją starościa ;-). :knuje: Ciekawe czy jakas Majówka płci pieknej z forum sie tym pochwali ;]? :smiech: Ja już czekam na meila jak Mi sie uda to wkleje swe zdjęcie ;]. No chyba że będzie straszne :/ hehe.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Anitka

Re: Jak będziesz wyglądać po 60-tce?

Post autor: Anitka »

tancerz pisze:Ciekawe czy jakas Majówka płci pieknej z forum sie tym pochwali ;]? :smiech: [...] No chyba że będzie straszne :/ hehe.
Ja sie pochwale nenene .... :war:
zobaczymy :knuje:

pozdrawiam
Anitka :wariat:
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

przez wzmożony ruch na stronie proces tworzenia zdjęcia może potrfać do 3 dni. Akurat - pewnie mają za mało niewolników z Azji do retuszu w photoshopie. Najbardziej trafne w przypadku mojego zdjęcia była rada, aby zaznaczyć zielonymi elipsami, gdzie są oczy i usta.
Obrazek
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

huczek pisze:przez wzmożony ruch na stronie proces tworzenia zdjęcia może potrfać do 3 dni. Akurat - pewnie mają za mało niewolników z Azji do retuszu w photoshopie. Najbardziej trafne w przypadku mojego zdjęcia była rada, aby zaznaczyć zielonymi elipsami, gdzie są oczy i usta.
ponoć ostatnio była amnestia i brakuje ludzi w obozach pracy.
Ja też się z chęcią pobawię ale muszę skombinować jakąś fotę.
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

ZObaczymy jak będzie wyglądać nasz Mike za 60 lat"ów"
Obrazek
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Nasz Mike za 60 lat kopnie w kalędarz!
Obrazek
Awatar użytkownika
Bartek13

Post autor: Bartek13 »

Archi pisze:Nasz Mike za 60 lat kopnie w kalędarz!
No co ty? Jeszce sobie pożyje. A to dobre , ja po 60 :)
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Fajna sprawa. Chyba jednak nie spróbuje, bo sie przestraszę samego siebie w wieku 77 lat. :smiech:
ODPOWIEDZ