Mi nie przeszkadza, ze Katherine powiedziala prawde o operacjach i mysle ze to nawet dobrze. Gdyby powiedziala, ze mial dwie i tak wiekszosc osob by nie uwierzyla, a tak to ucina spekulacje na ten temat (chociazby powiedzy fanami)...sara5555 pisze:A ja jestem zniesmaczona. Nie dość że w ogóle doszło do tego wywiadu to jeszcze Katherine opowiadała o jego operacjach. przecież to oczywiste że zrobil kilka operacji i że nie znosil swojego wizerunku. To przez ojca miał takie kompleksy a ona jego ukochana matka nie powinna tego mówić. Jeśli by chciał to sam by się przyznał do tego faktu ale nie chciał więc ona osoba której ufał najbardziej nie powinna o tym mówić a tym bardziej Oprah która nie dość że nie pomogła mu w czasie procesu to jeszcze wyemitował w czasie rozprawy program o molestowaniu nieletnich.
Ja mam mieszane uczucia co do tego wywiadu, ale z innego powodu. Z jednej strony fajnie, ze pojawily sie dzieci Michael'a, bo pokazuja, ze Michael byl dobrym, troskliwym, kochajacym, normalnym tata. A dzieci sa poprostu cudowne, co tez moim zdaniem wplywa pozytywnie na wizerunek Miachael'a. Troche sie tez dowiedzielismy, np. ze swietne tosty robil
 Ale jest tez drugi glos we mnie, ktory krzyczy: nie, Michael nie chcialby zeby jego dzieci udzielaly wywiadu. Nie po to tyle lat ukrywal ich twarze i chronil ich prywatnosc, zeby one teraz wystepowaly u Oprah. Wiem, ze dzieci napewno same zadecydowaly ze chca wystapic w tym programie, ale Michael wiedzial przed czym je chronic... Co do samego wywiadu, to bardzo pozytywne wrazenie na mnie zrobil. Nie moge sie oprzec urokowi dzieci, sa sliczne, a do tego sprawiaja wrazenie madrych i dobrze wychowanych
 Ale jest tez drugi glos we mnie, ktory krzyczy: nie, Michael nie chcialby zeby jego dzieci udzielaly wywiadu. Nie po to tyle lat ukrywal ich twarze i chronil ich prywatnosc, zeby one teraz wystepowaly u Oprah. Wiem, ze dzieci napewno same zadecydowaly ze chca wystapic w tym programie, ale Michael wiedzial przed czym je chronic... Co do samego wywiadu, to bardzo pozytywne wrazenie na mnie zrobil. Nie moge sie oprzec urokowi dzieci, sa sliczne, a do tego sprawiaja wrazenie madrych i dobrze wychowanych  Wzruszyla mnie koncowka, kiedy Oprah pyta sie Paris czego jej najbardziej brakuje, a ona odpowiada jej takim sciszonym glosem, ze wszystkiego... wtedy sie poplakalam
 Wzruszyla mnie koncowka, kiedy Oprah pyta sie Paris czego jej najbardziej brakuje, a ona odpowiada jej takim sciszonym glosem, ze wszystkiego... wtedy sie poplakalam  no i Blanket wymiata, nie przejal sie ze podaje reke jednej z najbardziej znanych kobiet na swiecie
 no i Blanket wymiata, nie przejal sie ze podaje reke jednej z najbardziej znanych kobiet na swiecie