Dangerous Michaela Jacksona w moim wykonaniu
Dangerous Michaela Jacksona w moim wykonaniu
Choreografia do "Dangerous" jest moją ulubioną choreografią. Niektóre ruchy wykonuje w złą stronę, ale mam nadzieję, że technicznie nie ma "Thrillera" ;]
http://www.youtube.com/watch?v=dw9EoDARWHc
http://www.youtube.com/watch?v=dw9EoDARWHc
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Ile już tańczysz?
Jedna z moich ulubionych. Mam nadzieję, że już niedługo będę ją mieć na warsztacie c-nie Mad? 
Kocham koty, więc już Cię lubię.
Dobry jesteś, nie marudź, bo thriller to to nie jest na pewno.
Kocham koty, więc już Cię lubię.
Dobry jesteś, nie marudź, bo thriller to to nie jest na pewno.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
-
Dangerous Dancer
Płynność ruchów bardzo mi się podoba, poza tym ekstra ruch po "Divinity in motion".
Popraw ruchy, które robisz w złą stronę i będzie to jedno z lepiej zatańczonych "Dangerous" na tym forum.
Jesteś jedną z niewielu osób, które widziałem na YT i które dobrze wykonują ten charakterystyczny ruch ze SC ;)
Popraw ruchy, które robisz w złą stronę i będzie to jedno z lepiej zatańczonych "Dangerous" na tym forum.
Jesteś jedną z niewielu osób, które widziałem na YT i które dobrze wykonują ten charakterystyczny ruch ze SC ;)
-
Dangerous Dancer
Dangerous Dancer aha, dzięki ;D strój to tak:
- Marynarka gdzieś z szafy wygrzebana
- Opaska kupiona w pasmanterii, złożona w pół i przyszyta to ramienia
- Kapelusz od wujka (kiedyś robił i sprzedawał kapelusze i się takie dwa fajne znalazły)
- Buty ze skórzaną podeszwą (dobry poślizg na dywanach), ale niestety zwęża się na końcu i trudno staje się na palcach
- Spodnie też wygrzebane z szafy, nogawki się podwinęło i przyszyło od spodu, by się trzymało, i trochę się w pasie zszyło, bo by mi spadały z odwłoku ;D
- Marynarka gdzieś z szafy wygrzebana
- Opaska kupiona w pasmanterii, złożona w pół i przyszyta to ramienia
- Kapelusz od wujka (kiedyś robił i sprzedawał kapelusze i się takie dwa fajne znalazły)
- Buty ze skórzaną podeszwą (dobry poślizg na dywanach), ale niestety zwęża się na końcu i trudno staje się na palcach
- Spodnie też wygrzebane z szafy, nogawki się podwinęło i przyszyło od spodu, by się trzymało, i trochę się w pasie zszyło, bo by mi spadały z odwłoku ;D
-
Dangerous Dancer