Własna twórzość muzyczna

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Maciek89

Własna twórzość muzyczna

Post autor: Maciek89 »

W związku z tym, że MJ artystycznie odznaczył się głównie albumami i koncertami, pomyślałem, że może będziecie zainteresowani moimi dokonaniami:) Co prawda sama treść nie ma nic wspólnego z MJ, jednak jeśli pojawi się coś nowego ode mnie, nie omieszkam nadać mu jakichś smaczków:)

Zapraszam do skonsumowania kilku moich utworów wybranych z dotychczasowych moich płyt pod:

http://www.myspace.com/aembg

A także link do koncertu, który zachował się w najlepszej jakości. Odbył się on 1.02 2008 i wraz z moim zespołem, graliśmy jako support dla O.S.T.R.a (chyba znany wszystkim:)

http://www.youtube.com/watch?v=PXpvu3ysIdo

Mam nadzieję, że wywoła miłe odczucia.
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

to jest dział: Twórczość Fanów czyli Twoje nagrywki są milę widziane :)
przesłuchałem je i podoba mi się "Dziękuję i przepraszam" i "Mam tę wiarę"
(początek wziąłeś od sokoła :P "raz, raz, raz.....":D) ale bardzo mi się podoba flow, beat jest troszkę słaby, ale lepsze to niż kraść(Peja:P)
chciałbym się wziąć za nagrywanie gdzieś za rok jak mi zdejmą aparat bo wstydzę się seplenić tak :P Zapraszam do oceny moich tekstów (również w tym dziale) bardzo przyda mi się Twoja opinia :)
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Awatar użytkownika
Maciek89

Post autor: Maciek89 »

z tym "raz raz raz" to absoutlnie nie jest inspiracja, tylko naturalna rozgrzewka:) Z resztą Sokół jakoś średnio mnie inspiruje. Nagrywaj, cwicz - to fajna zabawa naprawde.
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

O, proszę ;-) Mnie również podoba się Twoja twórczość, także powodzenia, i rozwijaj się na ile będziesz mógł bo to jest ważne :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ