Dziś mecz Manchester City-Lech Poznań
Pogaduchy o piłce nożnej :)
Wayne Rooney ogłosił że nie przedłuży kontraktu z Manchesterem United.Hmm ciekawe co bez nie go zdobędą jak odejdzie? :-/Podobno ma odejść do Manchesteru City lub gdzieś do Hiszpańskiej Ligi.Do City raczej nie pójdzie bo kto by chciał się narażać fanom Red Devil's?
Ten mecz Kolejorz na bank przegra
chociaż tak mogło być też z Juve a nie było 
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
- ManInTheMirror23
Przecież odejście Wayne'a to nie koniec świata! Manchester United to drużyna, nie 1 piłkarz. Ja, fan(ka) United, jestem zawiedziona postawą Anglika i nic więcej. Wiem tylko teraz jak czuli się fani Evertonu jak stamtąd odchodził, wcześniej całując ich herb. Ta sytuacja się powtórzyła. Zachował się fatalnie i jeszcze zapłacze za Old Trafford.MJkacper pisze:Wayne Rooney ogłosił że nie przedłuży kontraktu z Manchesterem United.Hmm ciekawe co bez nie go zdobędą jak odejdzie? :-/Podobno ma odejść do Manchesteru City lub gdzieś do Hiszpańskiej Ligi.Do City raczej nie pójdzie bo kto by chciał się narażać fanom Red Devil's?![]()
![]()
Forma United nie jest uzależniona od formy jednego piłkarza. Co z tego, że w poprzednim sezonie strzelał najwięcej bramek ze wszystkich Diabłów, skoro nie przełożyło się to na sukcesy? Każdy wielki klub ma wzloty i upadki. Po latach pełnych sukcesów, przychodzą suche. Nie ominie to żadnego klubu nawet "boskiej" Barcy.
MJkacper pisze:Co myślicie o tym co się teraz dzieje w Liverpoolu FC ?
Wypluj mi te słowa natychmiast! Liverpool gra w najwyższej klasie rozgrywkowej od czasów kiedy planetą rządziły dinozaury i to się nie zmieni.MJkacper pisze:Myślę że spadną i zbankrutują e Albo zaczną sprzedawać gwiazdy typu Torres i będą grać w słabszych ligach
W tym roku środek tabeli. I niech Hodgsona jak najszybciej wywalą bo nic nie grają za niego.
A co do Lecha dziś... Serce mówi remis, rozsądek 3-0 dla City :)
- ManInTheMirror23
Mandey ja to napisałem ;]Mandey pisze: MJkacper napisał:
Co myślicie o tym co się teraz dzieje w Liverpoolu FC ?
Również jako fan Liverpoolu od 5 lat z zażenowaniem i przykrością patrze na postawę tego pana, jego komentarze podczas ostatnich konferencji i początkowe efekty jego pracy w LFC. Według mnie Liverpool to za wielki klub i piłkarze dla tego trenera. Na razie widzę, że nie potrafi narzucić, nakreślić piłkarzom żadnej taktyki, pomysłu na grę. A oni nie wiedząc co mają robić są strasznie niepoukładani, stylowo wygląda strasznie. Nie wiem czy oglądałeś Mandey ostatni mecz derby z Evertonem po raz pierwszy w historii mojego kibicowania miałem ochotę wyłączyć mecz Liverpoolu, nie wytrzymywałem nerwowo.Mandey pisze:I niech Hodgsona jak najszybciej wywalą bo nic nie grają za niego.
Jeżeli Liverpool pozostanie przy tym trenerze to zbyt długo nie pociągną w Premier League...
Dla Manchesteru Utd to może odejście Wayne'a nie będzie aż tak bardzo "szkodliwe" ale będą musieli trochę popracować nad zbudowaniem nowego mocnego zespołu bez Rooney'a.
A Lech może sobie z City poradzi
Jeśli Rudnevs się odblokuje to Anglia nasza

Dla Manchesteru Utd to może odejście Wayne'a nie będzie aż tak bardzo "szkodliwe" ale będą musieli trochę popracować nad zbudowaniem nowego mocnego zespołu bez Rooney'a.
A Lech może sobie z City poradzi
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
- Man in the mirror
LECH rozgramia Manchester i prowadzi w tabeli
Coś niesamowitego.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-e ... omosc.html
Coś niesamowitego.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-e ... omosc.html
- Damianos60
- ManInTheMirror23
HIT ! Liverpool - Chelsea (do przerwy) 2:0 2x Torres
Oglądałem tą połowę i chodź Chelsea więcej konstruuje a Liverpool opiera gre na kontrach. To mogę spokojnie powiedzieć, że w końcu jest poukładany (chaos w większości potrzebnych meczach działał mi na nerwy).
Sorry, że również tutaj opisuję swe wrażenia też tutaj to nic wielkiego w końcu to wynik do przerwy ale jako wielki fan The Red's wiedząc że istnieje taki temat nie mogłem się powstrzymać. Myślę, że będzie dobrze, bo bardzo dobrze w defensywie dziś grają !
edit:
Stało się po 90 minutach wynik utrzymany 2:0 !!!
Oglądałem tą połowę i chodź Chelsea więcej konstruuje a Liverpool opiera gre na kontrach. To mogę spokojnie powiedzieć, że w końcu jest poukładany (chaos w większości potrzebnych meczach działał mi na nerwy).
Sorry, że również tutaj opisuję swe wrażenia też tutaj to nic wielkiego w końcu to wynik do przerwy ale jako wielki fan The Red's wiedząc że istnieje taki temat nie mogłem się powstrzymać. Myślę, że będzie dobrze, bo bardzo dobrze w defensywie dziś grają !
edit:
Stało się po 90 minutach wynik utrzymany 2:0 !!!
- ManInTheMirror23
Chelsea - Liverpool 0:1 !, Torres dostał za swoje i dobrze. W taki sposób klubu z Merseyside się nie opuszcza, gdy w czasie swego pobytu w nim wypowiada się tyle ciepłych słów a o swoim przywiązaniu pisze nawet w autobiografii....
A tak kończą "Judasze" ;) : http://www.youtube.com/watch?v=m587AQCL0rU
A tak kończą "Judasze" ;) : http://www.youtube.com/watch?v=m587AQCL0rU
Ronaldo zakończył karierę! :(
Głowa chciałaby grać, ale to już nie to ciało.
Nie mogę już grać. Bardzo chciałem, ale nie mogę. Boję się, że wyjdę na boisko i ciało odmówi mi posłuszeństwa. To już czas, by odejść.
Osobiście moim najpiękniejszym wspomnieniem z nim związanym jest Mundial 2002
Wielki piłkarz. Szkoda tych kontuzji ale to i tak nie przekreśla Jego fenomenu.
Głowa chciałaby grać, ale to już nie to ciało.
Nie mogę już grać. Bardzo chciałem, ale nie mogę. Boję się, że wyjdę na boisko i ciało odmówi mi posłuszeństwa. To już czas, by odejść.
Osobiście moim najpiękniejszym wspomnieniem z nim związanym jest Mundial 2002