Zlot w Warszawie
Zlot w Warszawie
Jakiś czas temu pojawił się pomysł żeby zrobić zlot w warszawie. Broń boże nie miałby to być konkurencyjny zlot tylko równoległy. Pomysł jakich wiele, ale byłoby znacznie lepiej gdyby to doszło do celu. Mógłbym się tym zająć ale:
1)Potrzebne jest jakieś 60 chętnych(jak nie będzie 2-3 os to jescze ok)
2)Wszystko odbyło by się bez kina bo to już było by zdecydowanie zaaa drogie!!
3) Koszt wynajęcia klubu w warszawie jest większty niż poza(mam coś na oku żeby nie było) dlatego cena byłaby jakieś 55 zł w zależności od chętnych.
Co do terminu to chyba najlepszy byłby ostatni weekend czerwca(wakacje)
Proszę aby się tu wpisywały osoby zainteresowana i to jak naj szybciej. Wszelkie pytania proszę na maila lub gg. Nie wiem czy mozliwe jest zebranie ekipy w miesiąc(ponad) ale chcę spróbować.
Wpisują się zainteresowani(ułatwi mi to liczenie)
1)Potrzebne jest jakieś 60 chętnych(jak nie będzie 2-3 os to jescze ok)
2)Wszystko odbyło by się bez kina bo to już było by zdecydowanie zaaa drogie!!
3) Koszt wynajęcia klubu w warszawie jest większty niż poza(mam coś na oku żeby nie było) dlatego cena byłaby jakieś 55 zł w zależności od chętnych.
Co do terminu to chyba najlepszy byłby ostatni weekend czerwca(wakacje)
Proszę aby się tu wpisywały osoby zainteresowana i to jak naj szybciej. Wszelkie pytania proszę na maila lub gg. Nie wiem czy mozliwe jest zebranie ekipy w miesiąc(ponad) ale chcę spróbować.
Wpisują się zainteresowani(ułatwi mi to liczenie)
Proponuje zlot w Choszcznie.Lokal załatwie...chetnych może być tyle ile się znajdzie a i tak bedzie simpatikensowa zabawa.W Choszcznie jest mało zgiełku,nie ma takiego ruchu co w dużych miastach ,mamy ładne jezioro prawie przy samym centrum.....jednym słowem wymarzone miejsce na zlot.Co wy na to.Mogę nawet załatwić kilku osobom spanie za friko,i usługiwać gościom niczym kelner w dobrej restauracji.Myśle że moja propozycja spełnia państwa oczekiwania.
Zlot w Warszawie to napewno dla wielu ciekawy pomysl (dla mnie tez) nie mniej jednak dosyc trudny do zrealizowania. Ale jezeli jest ktos kto chce sie podjac tego trudu to bardzo sie ciesze. Ale dwa zloty to juz chyba wystarczy (o ile sie uda). Nie ma juz chyba sesu myslec o kolejnych zlotach bo zaraz sie okaze ze bedzie 10 zlotow po 20 osob a uda sie zorganizowac jeden albo dwa. Wierze ze bedzie w Lodzi jak co rok z tego co slyszalem, poza tym proponuje skupic uwage jednak na Warszawie chociazby ze wzgledu dojazdu( z niewielkich miejscowosci do niewielkich miast czasami trudno znalesc jakies polaczenie...)
" You close your eyes and hope that this is just imagination.."
Czy tytuł „Siadeh główno dowodząca” i słowo „demokracja” dobrze ze sobą brzmią?
Dopóki Siadeh wygodniej jest organizować mjowisko w Łodzi do póty będzie w Łodzi a jak będzie jej wygodniej organizować je w Warszawie to będzie w Warszawie i myślę że na tym można by zakończyć spekulacje.
Tak całkiem na serio myślę że kiedyś tam będzie można „okazjonalnie” zorganizować zlot w Wawie jeżeli nadarzy się okazja na „wyjątkowy zlot” (ze względu na infrastrukturę)
Dwa zloty? Po co? Wystarczy mi że raz do roku muszę czytać o problemach komunikacyjnych w Polsce.
P.S.
Ignorancja nie zna granic. Zróbmy wszystko żeby na zlot można było przyjechać tramwajem zamiast pociągiem. A w dupie czy reszta Polski będzie musiała jechać na zlot do Łodzi czy do Warszawy.
Dopóki Siadeh wygodniej jest organizować mjowisko w Łodzi do póty będzie w Łodzi a jak będzie jej wygodniej organizować je w Warszawie to będzie w Warszawie i myślę że na tym można by zakończyć spekulacje.
Tak całkiem na serio myślę że kiedyś tam będzie można „okazjonalnie” zorganizować zlot w Wawie jeżeli nadarzy się okazja na „wyjątkowy zlot” (ze względu na infrastrukturę)
Dwa zloty? Po co? Wystarczy mi że raz do roku muszę czytać o problemach komunikacyjnych w Polsce.
P.S.
Ignorancja nie zna granic. Zróbmy wszystko żeby na zlot można było przyjechać tramwajem zamiast pociągiem. A w dupie czy reszta Polski będzie musiała jechać na zlot do Łodzi czy do Warszawy.
Tak swoja droga... dwa coś_jakby_zloty_ odbyły się w Warszawie... nazywały sie "manifestacja" i miały duzo wazniejszy cel niż tylko zabawe przy muzyce Michaela... wtedy jednak trudno było nam zebrać nawet 30 osób
Zakładając, ze spotkanie w Warszawie wypali (juz kilka takich minizlotów sie odbywało w róznych częściach kraju... Były to wprawdzie krótkie kameralne spotkania kilku fanów, no ale zawsze coś), czego Archiemu zycze, chociażby dlatego, ze jako jedyny nie tylko wyraził chęć bawienia się w Warszawie,ale i zrobienia jakiegos kroku, by sie to jego - nazwijmy -marzenie spełniło, ja niestetynie mogłabym być
Broń Boże nie jest to spowodowane faktem, ze mi rosnie konkurencja
Po prostu w czerwcu bedę w trakcie przeprowadzki i remontu więc jakikolwiek wyjazd nie wchodzi w grę. A szkoda, bo chetnie chociaż raz pobyłabym gdzies tylko jako gość 
Pozdrawiam serdecznie
Siadeh_MJówka_głównodowodząca_
Zakładając, ze spotkanie w Warszawie wypali (juz kilka takich minizlotów sie odbywało w róznych częściach kraju... Były to wprawdzie krótkie kameralne spotkania kilku fanów, no ale zawsze coś), czego Archiemu zycze, chociażby dlatego, ze jako jedyny nie tylko wyraził chęć bawienia się w Warszawie,ale i zrobienia jakiegos kroku, by sie to jego - nazwijmy -marzenie spełniło, ja niestetynie mogłabym być
Pozdrawiam serdecznie
Siadeh_MJówka_głównodowodząca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009