Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Dav20 pisze:
No to jak sie tak bawimy to ja zaraz tez walne jakis hymn zespolu .... hmmmm .... odpowiada ci BTZ Polonia Bydgoszcz :P
Tyyyy zarac ja Ci walne hym CKM WŁOKNIARZA
Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cie. W moim sercu Włókniarz na dobre i na złe !!!!!!!!
CKM PANY
To wy Martynka widze macie strasznie rozbudowany ten hymn pewnie dlugo wam zajelo zanim sie nauczyliscie na pamiec:P j/k a tak powaznie to wy niemacie czegos dluzszego?? cos mi sie wydaje ze chyba mieliscie nagrywane z okazji zdobycia DMP 2003 ale niejestem pewien :D
To wy Martynka widze macie strasznie rozbudowany ten hymn pewnie dlugo wam zajelo zanim sie nauczyliscie na pamiec:P j/k a tak powaznie to wy niemacie czegos dluzszego?? cos mi sie wydaje ze chyba mieliscie nagrywane z okazji zdobycia DMP 2003 ale niejestem pewien :D
Rafał a skad ty slyszales ze cos nagrywali ..... ja to wiem ze u nas to po mistrzostwie nagrali hymn a potem jeszcze kilka ich powstalo ale moim zdaniem to ten po mistrzostwie byl najlepszy :)
Rafał a skad ty slyszales ze cos nagrywali ..... ja to wiem ze u nas to po mistrzostwie nagrali hymn a potem jeszcze kilka ich powstalo ale moim zdaniem to ten po mistrzostwie byl najlepszy :)
Gdzies otym slyszalem tylko niejestem pewien na 100% gdzie jak znajde gdzies ten hymt to tu wkleje :D