W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cieszę się bardzo, że mogę już uczestniczyć w dyskusjach na tym forum. Przepraszam, że od razu przechodzę do konkretów ale mam mały problem i proszę Was w miarę możliwości o pomoc(jeżeli to nie ten dział to bardzo przepraszam za pomyłkę ).
Zacznę może od tego linku:
Wiem, że piosenka ("Whatever happens") jest z płyty -Invincible. Jednak nie jest to oryginał a odpowiedni remix tej piosenki. Czy Ktoś z Was ma ten remix czy został on stworzony tylko i wyłącznie dla potrzeb występujących uczestników World Of Dance 2010 - w tym przypadku Les Twins?
Adulo masz rację, ale kolega źle sformuował pytanie :D.
Jednak nie jest to oryginał a odpowiedni remix tej piosenki.
a później
Czy Ktoś z Was ma ten remix czy został on stworzony tylko i wyłącznie dla potrzeb występujących uczestników World Of Dance 2010 - w tym przypadku Les Twins?
Czemu od razu tak źle witacie kolegę, może się po prostu nie zna lub źle sformułował zdanie...
Witamy na forum!!
Miłego pisania postów.
No i wiesz.
Tak dalejj
Dama Kameliowa, ehhh dzięki wielkie za zrozumienie, może faktycznie nie dość jasno się wyraziłam. Tak czy inaczej będę wdzięczna za mp3 wyizolowane z tego filmiku. Sama to zrobiłam ale niestety jakość dźwięku jest bardzo kiepska - chciałam zrobić z tego fragmentu dzwonek do telefonu. Dlatego właśnie zadałam pytanie