Witam serdecznie:)
- agnieszka1978
Witam serdecznie:)
HM więc tak:)
Mam na imię Agnieszka...od dawien dawna jestem fanką Michaela( od kiedy skończyłam 5 lat)...kiedys byłam już na waszym forum ale zapominalam hasła i loginu( teraz już sie poprawię). Niektore osoby moga znac mnie z MJowiska2010 nie wiem dlaczego to moje pierwsze MJowisko?...zawsze bylam z muzyką Michaela sama. Ta impreza pokazała mi jak bardzo Michael mial wpływ na swoich fanów, pokzaliscie mi na tym MJowisku, ze nie ważne jest w co wierzymy, kim jesteśmy...że fani Michaela potrafią sie jednoczyć. Mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i razem nie jeden raz spotkamy się na tak wspanialych zlotach jakie serwuje nam Kinga:) No to na tyle...jak co to prosze o pytania to otworze się bardziej LOL Agnieszka
Mam na imię Agnieszka...od dawien dawna jestem fanką Michaela( od kiedy skończyłam 5 lat)...kiedys byłam już na waszym forum ale zapominalam hasła i loginu( teraz już sie poprawię). Niektore osoby moga znac mnie z MJowiska2010 nie wiem dlaczego to moje pierwsze MJowisko?...zawsze bylam z muzyką Michaela sama. Ta impreza pokazała mi jak bardzo Michael mial wpływ na swoich fanów, pokzaliscie mi na tym MJowisku, ze nie ważne jest w co wierzymy, kim jesteśmy...że fani Michaela potrafią sie jednoczyć. Mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i razem nie jeden raz spotkamy się na tak wspanialych zlotach jakie serwuje nam Kinga:) No to na tyle...jak co to prosze o pytania to otworze się bardziej LOL Agnieszka
- agnieszka1978
http://yfrog.com/n4jaikingajGusia_19 pisze:Witaj, a która to ty? Ja też byłam na zlocie. Fajnie kolejna imienniczka na forum
Witamy fankę z Poznania
I zapraszamy do integracji z poznańskimi fanami.W piątek 3 września organizujemy spotkanie o godzinie 20.00.przed Empikiem przy ul.Ratajczaka.
Serdecznie zapraszamy
I zapraszamy do integracji z poznańskimi fanami.W piątek 3 września organizujemy spotkanie o godzinie 20.00.przed Empikiem przy ul.Ratajczaka.
Serdecznie zapraszamy

O super postaram się byc o ile nie załapię do tego czasu nowej pracy...jak co to piszcie na moje GG powinno być na moim profilu:) Nareszcie nie jestem sama z moją miłościa do muzyki Michaela..Dziekuję serdecznie za zaproszenie i przyjęcie mnie do grona:)Jeanny100 pisze:Witamy fankę z Poznania![]()
Serdecznie zapraszamy
- agnieszka1978
Może przyblizysz swoją postać bo ja Ciebie nie kojarzę LOL :)..nie no serio nie znam Was po nickach:) Postaram sie byc 26 ale nie obiecuję a juz napewno znów za rok będe:)Elen pisze:Agaaaaaaa, w końcu się pojawiłaś na forum Szalona Kobieto :)
Mam nadzieję, że do zobaczenia za rok w Łodzi (no i wcześniej może na Bemowie się znów zobaczymy, może uda Ci się jednak przyjechać :) )
Buźki dla Ciebie :*:*
- niespodzianka
- agnieszka1978