W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witajcie ! Jestem Zosia i mam 9 lat. Tak, tak jestem bardzo młoda, ale bardzo kocham MJ. Tą miłością w zeszłym roku zaraziła mnie Zosia-MJ ! Moja kuzynka ! Do tej pory jej za to dziękuję. Pochodzę z Poznania tak jak ona. Kocham tez Alicię Keys i Eminema. Mam nadzieję, że mnie tu miło przyjmiecie, chociaż jestem pośmiertleną fanką. Pozdrawiam !
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Widze, że mamy zbiezny gust muzyczny;), młoda dziweczyna jestes, a już wiesz co chcesz słuchac, a nie poddajesz sie ,,hitom'' z radia , jestem pod wrazeniem;)
Bardzo dziękuję za tak miłe powitanie. Cóż, przebywam teraz 2 tygodnie u Zosia-MJ, a więc będę mogła pisać i sprawdzać posty.
Widze, że mamy zbiezny gust muzyczny;), młoda dziweczyna jestes, a już wiesz co chcesz słuchac, a nie poddajesz sie ,,hitom'' z radia , jestem pod wrazeniem;)
A to ci zbieg okoliczności Man In The Mirror Widzę, że twój nick pochodzi od tej piosenki Tez ją bardzo lubię !