P.S. właśnie 18:30 czy 19:00? bo jednak nie jest mi do końca obojetna ta godzina;P wolałabym 19:00, choć to też troche późno... No nic, dopasuje sie do wiekszości
MJ Wrocław Dance Team?
- LiberianGirl1989
Mi też pasuje. Godzina w sumie obojętna. Może umówimy się pod Halą Stulecia (Ludową) przy iglicy? bo do szczytnickiego parku byśmy poszli tak?
P.S. właśnie 18:30 czy 19:00? bo jednak nie jest mi do końca obojetna ta godzina;P wolałabym 19:00, choć to też troche późno... No nic, dopasuje sie do wiekszości
Ostatnio zmieniony pn, 26 kwie 2010, 19:22 przez LiberianGirl1989, łącznie zmieniany 1 raz.
- give_in_to_me
-
michaeljacko7
MJ Wrocław Dance Team... Nie ma słów, którymi mógłbym wyrazić swą wdzięczność. Powiem więc tylko, że będąc w tym zespole, jestem naprawdę szczęśliwy.
But I am speechless, speechless
That's how you make me feel
Though I'm with you I am far away and nothing is for real
When I'm with you I am lost for words, I don't know what to say
My head's spinning like a carousel, so silently I pray
Działajmy! :P:D Tak właśnie, jak choćby przed Iglicą...
Because I'm Bad
- LiberianGirl1989
Ha! Ha! Aruś cóż za piękne słowa:D I ta piosenka... aż się wzruszyłam;( Cieszę się, że moja praca i subtelne podchody Kasi-Josephiny nie poszły na marne:)) Teraz już drogi Arku nie masz prawa narzekać na "swoje" baby!;P
A to co się działo wczoraj przed Iglicą to po prostu poezja...;D Po takich chwilach jak te wczorajsze ja też jestem ogromnie szczęśliwa, że z Wami tańcze i że Was mam! Szkoda tylko że nie wszyscy mogli zostać...:/ Ale dziękuję bardzo WSZYSTKIM MJ TANCERZOM za tę minioną środę:* Ten dzień (a raczej ta noc;P) przejdzie do HiStory:D i oby więcej takich było:)
Pozdrowionka dla wszystkich!!!
Już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania

P.S. Zauważyłam teraz godzinę, o której Arek napisał swoje wyznanie;D Chłopie Ty poważnie nie spałeś całą noc?!xD
Swoją drogą jakoś podejrzanie szybko na chate dotarłeś, bo ja o tej porze to na przystanku jeszcze korzenie zapuszczałam:/ Ale iście zajeb*ście wczoraj było!!!

A to co się działo wczoraj przed Iglicą to po prostu poezja...;D Po takich chwilach jak te wczorajsze ja też jestem ogromnie szczęśliwa, że z Wami tańcze i że Was mam! Szkoda tylko że nie wszyscy mogli zostać...:/ Ale dziękuję bardzo WSZYSTKIM MJ TANCERZOM za tę minioną środę:* Ten dzień (a raczej ta noc;P) przejdzie do HiStory:D i oby więcej takich było:)
O ile dobrze zrozumiałam to nastepne zajecia będą w środe albo czwartek w parku, albo i w środe i w czwartek w parku - bo musimy odrobić ten majowy weekend, a w parku się naprawde genialnie tańczy - czego sie w sumie nawet nie spodziewałam;D a pod Iglicą to już w ogóle;P A na 1 maja to chyba jednak nie ma chetnych, nie wiem - mnie w każdym razie nie będzie. Kasi, Oli M. i Arka też nie z tego co mówli. A kolejne zajecia na sali mamy 8 maja. Reasumując: 5 lub 6 maj (albo obydwa te dni) - park, 8 maj - sala. Ale najlepiej niech Kasia napisze dokładnie, bo ja mogę się z deka mijać z prawdą;]Widzimy się normalnie w sobotę 8 maja czy ktoś chce się spotkać 1-3 maja?
Pozdrowionka dla wszystkich!!!
Już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania
P.S. Zauważyłam teraz godzinę, o której Arek napisał swoje wyznanie;D Chłopie Ty poważnie nie spałeś całą noc?!xD
Swoją drogą jakoś podejrzanie szybko na chate dotarłeś, bo ja o tej porze to na przystanku jeszcze korzenie zapuszczałam:/ Ale iście zajeb*ście wczoraj było!!!

- give_in_to_me
michaeljacko7 pisze:MJ Wrocław Dance Team... Nie ma słów, którymi mógłbym wyrazić swą wdzięczność. Powiem więc tylko, że będąc w tym zespole, jestem naprawdę szczęśliwy.
Rodzyneczku nasz :P my też jesteśmy szczęśliwe, że mamy takiego wspaniałego choreografa :) Już się mama Joseph dowiedziała, co tam 4 dzieci wyprawiała koło północy pod iglicą i jest z dzieci dumna :) A i mamusia ma nadzieję, że Żubrzyk syneczkowi smakował, jak wiadomo, trzeba go konsumować w puszczy, bo stamtąd pochodzi :P
Bardzo się cieszę z naszego leśnego tańcowania, było naprawdę świetnie!
Drilla jeszcze nie zaczęliśmy, bo do nauki nowego układu potrzeba lustra. Drilla zaczniemy w sobotę 8 maja na sali.MJwroc pisze:Jak wam wyszło drillowanie? Do którego momentu umiecie?
Sala będzie dopiero 8 maja. Wszyscy mają się stawić, bo będziemy omawiać ważne kwestie związane z imprezą, poza tym tuż po długim weekendzie "komitet organizacyjny" widzi się z szefem Loftu i przedstwia ostateczną wersję plakatu. Od tego momentu impreza jest oficjalna i będziemy mogli zacząć o niej oficjalnie informować.LiberianGirl1989 pisze:Reasumując: 5 lub 6 maj (albo obydwa te dni) - park, 8 maj - sala. Ale najlepiej niech Kasia napisze dokładnie, bo ja mogę się z deka mijać z prawdą;]
Ergo:
8 maja- sala. A teraz park: 5 maja w środę wieczorem, powiedzmy 17 lub czwartek 6 maja też 17. Co Wy na to? Komu jak pasuje?
- LiberianGirl1989
Pewnie, że smakował - jeszcze dwoma poprawił;P Ale dobra już nie skarżę;PA i mamusia ma nadzieję, że Żubrzyk syneczkowi smakował, jak wiadomo, trzeba go konsumować w puszczy, bo stamtąd pochodzi :P
no następnym razem mama Joseph i cała reszta do nas dołącza i nie ma totamto!:)Już się mama Joseph dowiedziała, co tam 4 dzieci wyprawiała koło północy pod iglicą i jest z dzieci dumna :)
Właśnie a co z tym napisem na plakacie? Ja bym nie dawała tych warsztatów. Napisałabym po prostu: "Wystąpi MJ Wrocław Dance Team" i już. A pod tym: "Ponadto w programie: 1. dyskoteka przy muzyce Króla 2. karaoke 3. możliwość nauki kroków tanecznych MJ. Według mnie tak będzie najlepiej bez żadnych niejasności, dwuznaczności i obiecanek-cacanek, żeby nikt sobie za wiele nie wyobrażał, bo w końcu zawsze lepiej się miło rozczarować prawda?:) Jak napiszemy, że warsztaty, to pomyślą, że jesteśmy stare wyjadacze albo jakaś sekta co chce ludzi nawracać na Michaela. Jak "Premierowy wystep" to znów jakoś zbyt uroczyście jak już mówiliśmy... A "Wystąpi..." moim zdaniem bedzie neutralne i w sam raz.poza tym tuż po długim weekendzie "komitet organizacyjny" widzi się z szefem Loftu i przedstwia ostateczną wersję plakatu.
Wracając jeszcze do tej nauki kroków tanecznych, to ja osobiście nie chce nikogo uczyc kroków;P Czuje sie za mało kompetentna do tego. Za krótko tańcze i nie chce się wymądrzać albo nie daj Boże ośmieszyć;P według mnie tylko Arek i najwyżej Paulina moga się tego podjąć. No ale jak tam chcecie. Ale jak ktoś ode mnie bedzie coś chciał to będę go kirować do Areczka;P
Co do kolejnego spotkania to mi pasuje i środa i czwartek najlepiej tak koło 17. Także co wybierzecie bedzie dobrze. Moga być nawet 2 dni pod rząd;P Jak już mówiłyśmy z Olą ostatnio - my tam możemy do rana w tym parku tańczyć;D
P.S. Cholera! jak się robi te cytaty że ktoś tam coś napisał? bo ja nie umim...:(
Ostatnio zmieniony czw, 29 kwie 2010, 21:48 przez LiberianGirl1989, łącznie zmieniany 1 raz.
JEJ JAK ŁADNIE NAPISAŁEŚ:) SZKODA, ŻE NIE MOGŁAM BYĆ, ALE MOŻESZ BYĆ PEWNY, ŻE ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ RÓWNIE MOCNO JAK INNI:*:*:*michaeljacko7 pisze:MJ Wrocław Dance Team... Nie ma słów, którymi mógłbym wyrazić swą wdzięczność. Powiem więc tylko, że będąc w tym zespole, jestem naprawdę szczęśliwy.
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Ja w środę tylko, w środęęę!give_in_to_me pisze:5 maja w środę wieczorem, powiedzmy 17 lub czwartek 6 maja
Zaznaczasz czyjś tekst tak jakbyś chciała go gdzieś kopiować a potem klikasz na znak cytatu co jest w pakiecie z innymi guziczkami, w tym raportuj do moderatora. I tekst Ci sie sam wkleja w okienko gdzie sie pisze nowego posta (to okienko co jest na samym dole).LiberianGirl1989 pisze:P.S. Cholera! jak się robi te cytaty że ktoś tam coś napisał, bo ja nie umim...:(
Nie wiem czy każdy styl forum ma tę funkcję "cytuj zaznaczone", u mnie jest w prawym górnym rogu.
I jak, działa?