Od Strony Hotelu Ibis...i Środkowe od Strony Piłsudskiego
Spotkania fanów w Łodzi
- kubawalter
- niespodzianka
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... B3dzka.jpg - to jest wejście główne.kubawalter pisze:w galerii są że tak powiem dwa główne wejścia Od Strony Hotelu Ibis...i Środkowe od Strony Piłsudskiego

spotkanie
Hm no cóż ja bym bardzo chętnie naszą łódzką młodzież poznała, ale wybieram się na te tańce i obawiam się, że nie dam rady się wcześniej wyrwać z domciu. A nawet jakby co to nie mam do Was namiaru i nie będę wiedziała gdzie Was szukać :(
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
- Maharet
Żeby nie było - bo jakieś ploty krążą po mieście (Barbaro G. ;>), że się do Was nie przyłączam - dementuję, przybywam, ale cyrografu w formie listy obecności nie podpisuję 
Ostatnio zmieniony czw, 01 kwie 2010, 13:13 przez Maharet, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubawalter
Proponuje znów jakieś spotkanie zorganizować...ale w większym co najważniejsze "Męskim" gronie
Co powiecie na 2 maja ? Pewnie część z was wyjeżdza na majowy weekend w polske....tak jak ja ale niestety tylko na jeden dzien do Wrocławia...i własnie wracam 2 maja
ja z KFC jedynie jem Longera..bo nic innego mi nie podchodzi 
Co powiecie na 2 maja ? Pewnie część z was wyjeżdza na majowy weekend w polske....tak jak ja ale niestety tylko na jeden dzien do Wrocławia...i własnie wracam 2 maja
Marcin,tobie tylko fast foody w głowievkmaxx pisze:Co tak w Łodzi cicho? Byłem w KFC i ta nowa kanapka Warpster to jakaś ściema, nawet jej nie poczułem...
Hello
Ja w sprawie klubu, o którym rozmawialiśmy na naszym ostatnim spotkaniu. A więc popytałam tu i tam i dowiedziałam się, że w Boże Ciało szykują imprezę
z muzyką Michaela w Pewexie przy Narutowicza. Co Wy na to?
Pozdrawiam
z muzyką Michaela w Pewexie przy Narutowicza. Co Wy na to?Pozdrawiam
"You can change the world (I can’t do it by myself)
- kubawalter
Re: Hello
BoskoMalenka35 pisze:Ja w sprawie klubu, o którym rozmawialiśmy na naszym ostatnim spotkaniu. A więc popytałam tu i tam i dowiedziałam się, że w Boże Ciało szykują imprezęz muzyką Michaela w Pewexie przy Narutowicza. Co Wy na to?
Pozdrawiam