Na pewno nie wierzę w przypadki
Katastrofa w Smoleńsku. Śmierć prezydenta RP.
-
Michaelka111
Boże Drogi. Jestem w kompletnym zaszokowaniu.
Tym bardziej w śmierc 132 osób, z powodu zahaczenia o drzewa. Dosłownie... Paranoja.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
- blackvarnish
Jestem w szoku. Wszędzie o tym mówią tvn24, CNN, BBC. Tragedia. [*]
Właśnie pokazują szczątki (dosłownie) samolotu. Coś strasznego
Właśnie pokazują szczątki (dosłownie) samolotu. Coś strasznego
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
- Dangerous_Dominika
To straszna tragedia dla naszego państwa, która brzmi wielce nieprawdopodobnie.. to również tragedia osobista dla 87 rodzin osób które zginęły..
Mam tylko nadzieje ze przyczyny katastrofy beda na tyle jasne ze nie beda sie tworzyc teorie spiskowe itd.
[*]
Mam tylko nadzieje ze przyczyny katastrofy beda na tyle jasne ze nie beda sie tworzyc teorie spiskowe itd.
[*]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
+ wypowiedź polskiego korespondenta: "byłem zdziwiony słysząc informacje o fatalnej widoczności. Żadnej mgły nie było"little_susie pisze:W głowie mi się to nie mieści! Jak można zboczyć z toru przy lądowaniu? Zahaczyć o drzewa? nie chcę nic sugerować...
Rosjanie będą badać przyczyny tragedii? Czyli i tak niczego się nie dowiemy.

One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend
http://www.mjshouse.com/~pateli/index.htm
- wilchelm111
-
soulsation
Był jaki był...ale szkoda człowieka.Nagle zginelo tyle osób.Współczuje wszystkim jego bliskim....
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Będą spekulacje, że to zamach na nasze państwo. Wszyscy z Katyniem mają jednoznaczne skojarzenia, jeżeli chodzi o zbrodniarzy. Czy to Rosja sie okarzę. Na razie pozostaje smutek. Ten sam co 70 lat temu. Jak powiedziała Aisha zginęła elita.
edit:
Proszę Cię... Był jaki był...? Że co mały? Program polityczny PiS jest dobry, a On starał się pomóc państwu, a to, że każdy patrzył na Jego wzrost to już nie Jego wina...soulsation pisze:Był jaki był...ale szkoda człowieka.Nagle zginelo tyle osób.Współczuje wszystkim jego bliskim....
edit:
No ja właśnie Patii poparłam Twoje zdanie, dodając, że mamy anarchię...Patiii pisze:Sybirra,wiem,ale tak czy owak na dzień dzisiejszy mamy osierocony kraj.To straszne co się stało :( Jestem w totalnym szoku ...
Ostatnio zmieniony sob, 10 kwie 2010, 11:07 przez Sybirra, łącznie zmieniany 2 razy.
[*][*][*]
Dowiedziałam się o tej tragedii od przyjaciółki, która przysłała mi sms-a. W pierwszym momencie pomyślałam, że chyba się spóźniła z prima amprilisowym żartem. Bardzo ciężko mi w to uwierzyć, mam wrażenie jakbym była wkręcana w jakiś żart, czy film science-fiction. Udali się w tę podróż, by oddać hołd ofiarom, a sami stali się ofiarami.
Całkiem trafne podsumowanie Aisha- "Drugi Katyń"- życie straciły jedne z najważniejszych osób w naszym państwie.
P.S. Przykre jest też to, że dopiero teraz zaczną interesować się stanem samolotów rządowych i bezpieczeństwem naszych polityków. Już zaczęły się pytania o wiek i stan techniczny tej maszyny
Dowiedziałam się o tej tragedii od przyjaciółki, która przysłała mi sms-a. W pierwszym momencie pomyślałam, że chyba się spóźniła z prima amprilisowym żartem. Bardzo ciężko mi w to uwierzyć, mam wrażenie jakbym była wkręcana w jakiś żart, czy film science-fiction. Udali się w tę podróż, by oddać hołd ofiarom, a sami stali się ofiarami.
Całkiem trafne podsumowanie Aisha- "Drugi Katyń"- życie straciły jedne z najważniejszych osób w naszym państwie.
P.S. Przykre jest też to, że dopiero teraz zaczną interesować się stanem samolotów rządowych i bezpieczeństwem naszych polityków. Już zaczęły się pytania o wiek i stan techniczny tej maszyny
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
- invincible_girl ;)
Nie wiem, co powiedzieć.... http://news.yahoo.com/s/ap/20100410/ap_ ... lane_crash
Nie... To nie.... Tak abrdzo byłam za nim... Co teraz będzie z naszą Ojczyzną???
Nie mogę w to uwierzyć...
Nie... To nie.... Tak abrdzo byłam za nim... Co teraz będzie z naszą Ojczyzną???
Nie mogę w to uwierzyć...

Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Teraz mówią o tym już wszystkie stacje, jako ostatnia zaczęła Russia Today. Obrazy z miejsca tragedii są niewiarygodne!
Jest mi ogromnie smutno, tak się nie umiera ;( Mimo wszelkich różnic światopoglądowych, potwornie mi smutno, z powodu każdego z 88 Żyć, które dziś w tak brutalnie nam odebrano.
Niewiarygodne, przesmutne...
Jest mi ogromnie smutno, tak się nie umiera ;( Mimo wszelkich różnic światopoglądowych, potwornie mi smutno, z powodu każdego z 88 Żyć, które dziś w tak brutalnie nam odebrano.
Niewiarygodne, przesmutne...
Ostatnio zmieniony sob, 10 kwie 2010, 11:10 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
no to nam sie polski rzad załamał totalnie:/
Wspolczuje ich bliskim na serio. Dzis mi brat oznajmil i w ogole w tv o tym gadają.
Jeden facet mowil wlasnie ze to byla przeciętna katastrofa lol.
No i pytanie co teraz z nami? Wznowią wybory czy jak.
Wspolczuje ich bliskim na serio. Dzis mi brat oznajmil i w ogole w tv o tym gadają.
No i pytanie co teraz z nami? Wznowią wybory czy jak.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Oglądałam wywiad z nim. To był montażysta TVP który był pierwszy na miejscu wydarzeń.Justine pisze:
Mówiąc, że to "przeciętna" katastrofa nie miał na myśli ludzi, którzy zginęli tylko, że były dwa wybuchy, nie było jakiejś wielkiej kuli ognia.
Był kiedyś świadkiem innej katastrofy lotniczej i po prostu porównał do niej 'sposób' w jaki maszyna się rozbiła.....