W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Na forum jestem już jakiś czas, ale sam nie wiem dlaczego jeszcze się nie przywitałem :D
Mam na imię Mateusz (co można wywnioskować z nicku). Zajmuje się tworzeniem grafiki 2D oraz montażem filmów. W wolnych chwilach oczywiście słucham muzyki i lubię czasami zatańczyć do piosenek MJ'a.
A więc, witam.
Ostatnio zmieniony sob, 17 kwie 2010, 12:43 przez --Mati--, łącznie zmieniany 1 raz.
Taka rekonstrukcja polega głównie na odwzorowywaniu walk (w moim przypadku korpusu piechoty morskiej) w danym okresie czasowym (ja - 2008 rok). Korzysta się z replik broni palnej oraz oporządzenia, oryginalnego (nierzadko sprowadzanego z USA) lub kopii dostępnych na rynku polskim.
Ostatnio zmieniony pt, 16 kwie 2010, 16:07 przez --Mati--, łącznie zmieniany 1 raz.
Hahaha Teraz to wypada mi się śmiać ze swojej superinteligencji
Przyznam się szczerze, że myślałam, iz tworzysz jakies plany dla rządu U.S.A. Np. wysłyłasz na konkurs taki międzynarodowy i siedzisz w tym, tzn. oni zaczeli z Tobą współpracować...
Spoko, ja mam wybujałą wyobraźnię ;)
Jurków 70 km od Krakowa Ale to chyba troszeczkę inny kierunek Ale w każdym razie miło powitać kogoś z południowej Polski Pozdrawiam, dobrej zabawy życzę