blisko!
[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
-
weronika_poznan
berlin tysz :) ale fakt, praga ładniejsza i nie mówią drutem kolczastym... :p
http://www.stillthekingtour.com/
http://www.stillthekingtour.com/
Primum non nocere.
-
weronika_poznan
obawiam się, że book your city oznacza - proszę wybrać miasto, gdzie se proszę pojechać, tak myślę :)
jestem po ju ken dens. myślałam o tym pomyśle flash moba w czerwcu - jeśli chcemy, żeby był to typowy flash mob - musimy go skrócić do 4 - 8 powtarzalnych taktów, nagrać na filma i poszczać razem z informacją o flash mobie. jeżeli wyskoczymy se od tak i wywalimy cąłe 4 minuty drila - który nie jest łatwy - ludzie spojrzą jak na ufo i pójda dalej, nie dołączą bo nie będą znali układu. Fajnie, ze poleciał the drill bo przynajmniej ludzie teraz znają to... Także - pomysł jest superancki, ale tańcząc cały układ będziemy na tym parkiecie sami i nie będzie to flash mob. Kulczykowa puściłaby nam muzę tylko ze swojej uprzejmości i dla naszego fanu. Co myślicie?
Ja tam już do siebie doszłam. to było przykre i okrutne widowisko. jury ma bardzo wysokie mniemanie o sobie. Bawią się ludźmi, to nie fair. obok siedział travis, którego szczerze polubiłam bo nikogo nie udawał i był surowy, ale UPRZEJMY!!!
jestem po ju ken dens. myślałam o tym pomyśle flash moba w czerwcu - jeśli chcemy, żeby był to typowy flash mob - musimy go skrócić do 4 - 8 powtarzalnych taktów, nagrać na filma i poszczać razem z informacją o flash mobie. jeżeli wyskoczymy se od tak i wywalimy cąłe 4 minuty drila - który nie jest łatwy - ludzie spojrzą jak na ufo i pójda dalej, nie dołączą bo nie będą znali układu. Fajnie, ze poleciał the drill bo przynajmniej ludzie teraz znają to... Także - pomysł jest superancki, ale tańcząc cały układ będziemy na tym parkiecie sami i nie będzie to flash mob. Kulczykowa puściłaby nam muzę tylko ze swojej uprzejmości i dla naszego fanu. Co myślicie?
Ja tam już do siebie doszłam. to było przykre i okrutne widowisko. jury ma bardzo wysokie mniemanie o sobie. Bawią się ludźmi, to nie fair. obok siedział travis, którego szczerze polubiłam bo nikogo nie udawał i był surowy, ale UPRZEJMY!!!
Primum non nocere.
Weronika!! ja jestem za... z dzieciakami damy rade w tłumie...
im nas wiecej, którzy chociaz maja pojecie o Drillu tym lepiej, Widzialam flash mob-y w innych miastach i zawsze mi sie to strasznie podobalo...a jak mowisz zeby skrócic drilla to tym bardziej damy rade...super ale myślicie ze jest to do załatwienia w browarze??
Travis tez mi sie wydal bardzo sympatyczny
przesiąkł atmosferą pracy z MJ
Travis tez mi sie wydal bardzo sympatyczny
-
weronika_poznan
- wilchelm111
-
weronika_poznan
Weronika ma racje, musi być krótkie, ale widowiskowe show. Musi pozostawić niedosyt 
mam 2 osoby, które chętnie się do nas przyłączą ;p
mam namiary na dyrekcje Browaru, myślicie, że już teraz trzeba to załatwiać?
spokojnie, nie będę nic robić na własną rękę
mam 2 osoby, które chętnie się do nas przyłączą ;p
mam namiary na dyrekcje Browaru, myślicie, że już teraz trzeba to załatwiać?
spokojnie, nie będę nic robić na własną rękę
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
But if you just believe
-
weronika_poznan
haha taaaaak!
już zakładajcie facebooki, bo tam jest taka fajna opcja, która może nam się przydać!! ;p a to potrzeba trochę czasu, żeby obiegło sieć ;p
tworzy się stronę jakiegoś wydarzenia, wkleja się zdjęcia, pisze kiedy, co i jak ;p i rozsyła zaproszenia, zainteresowani dołączają się do tej grupy, dzięki temu wiemy ile jest chętnych i jakim zainteresowaniem cieszy się nasz pomysł
a facebooka mają teraz prawie wszyscy, więc to jest dobre miejsce na informowanie ludzi o takich większych akcjach 
może sam Travis nas poprze? :PP on tam jest bardzo aktywny na tym facebooku i taki kochany!!
już zakładajcie facebooki, bo tam jest taka fajna opcja, która może nam się przydać!! ;p a to potrzeba trochę czasu, żeby obiegło sieć ;p
tworzy się stronę jakiegoś wydarzenia, wkleja się zdjęcia, pisze kiedy, co i jak ;p i rozsyła zaproszenia, zainteresowani dołączają się do tej grupy, dzięki temu wiemy ile jest chętnych i jakim zainteresowaniem cieszy się nasz pomysł
może sam Travis nas poprze? :PP on tam jest bardzo aktywny na tym facebooku i taki kochany!!
"When you're down and out
But if you just believe
But if you just believe
- wilchelm111
A może by tak jakiś plakaty porozwieszać?
Ja mogę załatwić( ale nie na 100%) występ albo na malcie(tylko tam nie ma sceny) albo w plazie gdzie jest taka dosyć przyzwoita scena a ludzi dużo
potem dodam zdjęcia
edit:
ludzi jest dużo
a tu mail do kontaktu poznanplaza@segece.pl
Ja mogę załatwić( ale nie na 100%) występ albo na malcie(tylko tam nie ma sceny) albo w plazie gdzie jest taka dosyć przyzwoita scena a ludzi dużo
edit:
ludzi jest dużo a tu mail do kontaktu poznanplaza@segece.pl
Ostatnio zmieniony czw, 01 kwie 2010, 16:22 przez wilchelm111, łącznie zmieniany 2 razy.

-
weronika_poznan
wilhelm, kiedy tylko plakaty będą gotowe - na pewno dostaniesz jakąś setkę do rozwieszenia. fajnie, ze jesteś chętny do pomocy i wykazujesz inicjatywę. To super, ze wszyscy jesteśmy tu tacy aktywni :).
przemyślcie wszyscy sprawę tego flashmoba i porozmawiajmy o tym n 10 - na denstimie. Cmoki
przemyślcie wszyscy sprawę tego flashmoba i porozmawiajmy o tym n 10 - na denstimie. Cmoki
Primum non nocere.