Dangerous by wilchelm111

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
wilchelm111

Dangerous by wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

Dzisiaj grzebałem po kartonie z płytami i!!! znalazłem mój taniec. A więc to mój skromny taniec z wrzesnia 2009 tutaj tanczyłem 2 raz dangerous. Chciałem wrzucic filmik z dzisiaj ale coś z nim jest nie tak.
Teraz dangerous wychodzi mi lepiej. Chciałbym wrzucić coś innego ale nie mam a narazie jestem unieruchomiony. moze 10 kwietnia uda mi się coś nagrać ;)

http://www.youtube.com/user/wilchelm111 ... mLJKBYSKVE
Obrazek
Awatar użytkownika
KamilMJ

Post autor: KamilMJ »

No cóż, nie powiem że jest źle ale również nie powiem że jest dobrze. Moim zdaniem kroki są niedociągnięte a to wszystko nie ma tego luźnego piękna którym raził nas Michael. Dla mnie wygląda na to że chcesz to podczepić pod hip-hop czy coś nowocześniejszego, mogę się mylić lecz to moje wrażenia. Nie przejmuj się tym co piszą, że są lepsi, rób to dla siebie i Michaela. Mała rada, miło by był cię zobaczyć w dobrze założonym kapeluszu ;D
PS: masz 16 lat ? Nie wyglądasz, mam nadzieje że teraz tańczysz wiele lepiej ;-)

6/10 na zachęte

Edit: Na Youtube masz 16 ;D Witam w moim przedziale wiekowym ^^ hyh :mj: SorQ
Obrazek
Awatar użytkownika
wilchelm111

nie nie, nie mam 16 tylko 14. bo nie mogłem się zarejestrować 2 lata temu.
Jak będe 10 kwietnia na poznaniu dance team to może coś uda się nagrać i wstawię ;) teraz o wiele lepiej tańczę. wtedy zaczynałem dopiero dangerous.
A wiesz dlaczego to tak wygląda jak hip-hop? bo kiedyś 3 lata jak miałem 10 lat chodziłem na zajęcia z hip-hopu ;p
Obrazek
Xicor

Post autor: Xicor »

Będę szczery spodziewałem się czegoś lepszego bo tym jak się wypowiadałeś... no cóż czekam na następny filmik bo tego nie chce oceniać.
Powodzenia
Awatar użytkownika
KamilMJ

Post autor: KamilMJ »

Może i dlatego ;-) Pozdrawiam ! Możesz zobaczyć mój dance pod sygnaturką ;-) Mały mix ;d Pozdro ;-D
Obrazek
Awatar użytkownika
wilchelm111

Xicor pisze:Będę szczery spodziewałem się czegoś lepszego bo tym jak się wypowiadałeś... no cóż czekam na następny filmik bo tego nie chce oceniać.
Powodzenia
Jak ściągną mi gips postaram się coś nowego nagrać :dance:
Obrazek
Xicor

Post autor: Xicor »

trzymam za słowo :happy:
ODPOWIEDZ