Postanowiłam pokazać wam mój fragment Dangerous. Nie tańczę dobrze bo niedawno zaczęłam..Liczę na dobre opinię ale za każdą krytykę podziękuję bo jeśli powiecie mi co jest źle postaram się to naprawić
Tylko mnie nie wyśmiejcie bo i tak jak to wstawiałam to ręce mi się na klawiaturze trzęsły Wiem że niektóre ruchy są niedopracowane ale wybaczcie mi Potraktujcie to jako próbę ..
Zanim klikniesz przeczytaj :
1. w rzeczywistości nie jestem aż taka gruba jak na filmiku
2. jestem początkująca XD <stres>
Podobają mi się ruchy głową i karkiem ;)
Jak na początek nie jest źle. Jak nauczysz siękroków na pamić, to nie będziesz musiała się skupiać na nich podczas tańca. Jak podnosisz nogę w tym wojskowym chodzie to nie zginaj kolana. A resztę niech Ci fachowcy dopomogą :)
Generalnie fajny strój Ciekawie wygląda w nim chwyt za krocze :P
A mi się też podobało, ale tak jak napisała Sybirra, jeszcze troszkę musisz dopracować ruchy, chodzi mi o to aby one były energiczne tip...
Z miął chęcią pooglądam jeszcze więcej filmików!
Paulinko, tyle stresu nie potrzebnie. :) Jak na pierwszy raz to bardzo dobrze. Tylko mam jedną uwage, mniej ruszaj tą głową, nie upiększaj na siłe ta głowa musi być prosto, no i troszke mniej ruszaj ramionami..
Ostatnio zmieniony pn, 29 mar 2010, 18:56 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 2 razy.
dużo tancerzy popełnia taki błąd że się stresuje opinią jaka może ich spotkać.
Jeszcze powtarzam : "Najgorszym błędem tancerza jaki może popełnić w czasie tańca jest myślenie, trzeba czuć"
Ogólnie jak na pierwszy raz dobrze.Według mnie musisz robić bardziej intensywne kroki.
To tak: brak energii, trochę wyczucia rytmu masz, jak Ci się podoba kobieta w dangerous? (mi nie bardzo bo to raczej męski taniec) chwyt za krocze?
tylko do cholery czy ona ma krocze:D? Nie rób z siebie baby z jajami :P
czas na pochwały! :] widziałem tam sex, widziałem! masz za to duży + ale popracuj jeszcze z muzyką. Wiesz co jeszcze posiadasz? Charyzmę - umiesz pokazać się ludziom na początku swojej przygody z muzyką, nie ważne jak tańczysz, ważne jest że kochasz michaela i chcesz to zrobić dla niego.
Wskazówki: zapisz się na kurs tańca, bo masz predyspozycje do bycia tancerką!
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
firefenix18 pisze:To tak: brak energii, trochę wyczucia rytmu masz, jak Ci się podoba kobieta w dangerous? (mi nie bardzo bo to raczej męski taniec) chwyt za krocze?
tylko do cholery czy ona ma krocze:D? Nie rób z siebie baby z jajami :P
Może i meski, ale i kobieta może dobrze zatanczyć.. ale faktycznie Tobie brak tej męskości :)
ogólnie może być, ale daleko od ideału.. ćwicz dalej ;))
A mi się podobało :) Nawet uwodzicielsko było <lol> :D Ale poćwicz jeszcze :) jak dla mnie 5/5 :)
1 pkt - za ruch karkiem
2 pkt - za wyuczenie się choreografii (walić błędy, ale to nie oznacza, że nie masz ich dopracować)
3 pkt - za sam taniec
4 pkt - za to że jesteś fajna dziewczyna
5 pkt - po pierwszy filmik